The Wandering Earth si bo mogoče ogledati na Netflixu

Netflix je potrdil objavo kitajskega Sci-Fi filma The Wandering Earth, ki je na Kitajskem, v Severni Ameriki, Avstraliji in Novi Zelandiji izšel 8. februarja in v slabih 10 dneh zaslužil kar 432 milijonov evrov. Datuma za objavo Netflix še ni izdal, a ga lahko pričakujemo do letošnjega poletja.

Produkcija je zelo zanimiva in na visokem nivoju pa čeprav gre za kitajski znansvetno fantastični film, za katere to ponavadi ni značilno. Film s takšnimi efekti je bil v izdelavi 2 leti, kjer je bilo opravljenih preko 3 tisoč konceptualnih oblikovanj, uporabljenih preko 2 tisoč posebnih efektov in več kot 10 tisoč rekvizitov.

Film bo na Netflix dodan za preko 190 držav, med katerimi naj bi bila tudi Slovenija, ki filma ne predvaja v nobenem kinematografu in si ga lahko ogledamo le po nelegalni poti. Netflix ga bo prevedel tudi v 28 jezikov, saj igralci govorijo v mandarinskem jeziku, ki je seveda tuj za večino populacije.

Zgodba govori o bližnji prihodnosti, ko se bo Sonce gromozansko povečalo in ob enem požrlo naš planet. Ob tem se človeštvo spravi najti rešitev, da bi pomagali svojemu planetu, ko več generacij skupaj spravi deset tisoč zvezdnih motorjev, ki bi zemljo potisnili iz solarnega sistema z željo, da si poiščejo nov dom. Zgodba traja več kot 2.500 let, medtem ko se generacije spopadajo s takšnimi in drugačnimi težavami, da bi prepečili pogubo človeštva.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime