V Apex Legends lahko povsem zastonj prejmete ekskluzivne Twitch Prime nagrade

V tem tednu se je v igro Apex Legends vmešal tudi Amazon in njihov Prime, ki tesno sodeluje s streaming platformo Twitch. Naredili so povsem unikaten Pathfinder Omega Point skin, ki ga je možno prejeti le če ste uporabnik Twitch Prima.

Poleg ekskluzivnega skina boste prejeli tudi 5 Apex paketkov, ki vsebujejo razne kozmetične predmete.

Uporabniki Twitch Prima so lahko vsi, ki si ustvarijo račun in svojo kreditno kartico povežejo na Amazonov račun in nato Origin povežejo s svojim Twitch računom. Seveda si tega predvsem mlajša generacija ne more privoščiti, saj nimajo vsi tako prijaznih mamic, da bi jim te posodile svojo kreditno kartico.

A pri Apex Legends Twitch Prime paketu ni vse tako kot izgleda, saj so igralci odkrili neverjetno varnostno luknjo, ki omogoča vsem igralcem, da povsem zastonj pridobijo te ekskluzivne nagrade.

Apex Legends

Zadeva je povsej verjetnosti nelegalna in je povsem nenamerna zato morate še posebaj paziti in premisliti preden se res odločite za izrabo te opcije. Če ste dovolj pogumni in menite, da se z vašim računom ne bo nič zgodilo, potem hitro odprite Origin, kliknite My Game Library > Desni klik na igro Apex Legends > Game Properties > Advanced Launch Options > V command line arguments dodajte zapis +twitch_prime_linked 1 > Save.

Tako boste povsem zastonj prejeli Twitch Prime nagrade, a je izraba te varnostne luknje povsem na lastno odgovornost. Pri Originu zaenkrat še niso komentirali oziroma popravili zadeve a lahko to pričakujemo zares kmalu.

Za več hitrih in zanimivih informacij se lahko pridružite tudi Apex Legends Slovenija Discordu ter Facebook skupini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime