Warhammer: Chaosbane dobil nov igralni razred in napovednik

Razvijalec Bigben Interactive in Eko Software sta pokazala popolnoma nov napovednik, ki prikazuje nov igralni razred v akcijskem RPG-ju Warhammer: Chaosbane.

Gre za mogočnega škrata imenovanega Bragi Axebiter, ki se močno zanaša na svojo moč. Kot vsak škrat, tudi Bragi uporablja svojo sekiro, katero lahko meče v nasprotnike in z njo mlati po njih. Razvijalci pa so mu dodali tudi eno najboljših spretnosti in sicer vsem dobro poznani “Whirlwind”. To je spretnost, s katero se lahko škratek vrti kot barbar v Diablo franšizi.

Warhammer: Chaosbane bo izšel 4. junija 2019 za PC, XB1 in PS4. Prednaročite ga lahko že za 49,99$ na uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!