Prihaja Darkest Dungeon 2

Igra Darkest Dungeon je ena tistih naslovov, katerega sem se spravil igrati že vsaj petkrat a sem vedno obupal po parih urah.

Špil je namreč grozljivo težaven in neoprostljiv do napak, zato se človek ob preigravanju kar izmuči, kar seveda ni za vsakega.

Treba pa je priznati, da igra vsebuje prav posebno atmosfero in njeno zamorjeno vzdušje me vedno znova vabi v svoj objem.

Original je izšel leta 2016 in od takrat prejel še dve večji razširitvi, The Crimson Court ter The Color of Madness. Par dni nazaj pa je razvijalec Red Hook Studios napovedal nadaljevanje.

Darkest Dungeon 2 bo nadaljeval zgodbo izvirnika in razvijalec pravi, da bo sam bojni sistem ostal isti, vendar bo veliko bolj izpopolnjen.

Bo pa povsem drugačno igranje, saj bomo našo ljubo vasico pustili zadaj in se namenili v ledeno puščo severa, kar bo zagotovo spremenilo igralne mehanike.

Iz napovednika sodeč, nas bodo na poti spremljali stari liki kot so Grave Robber, Man-at-Arms. Highwayman, Leper in Plague Doctor.

Najboljša novica je, da se vrača glas Ancestorja in njegov zamorjeni, temačni vokal je bil v bistvu glavni dejavnik skorajda grozljive izkušnje v izvirniku.

Kdaj zna Darkest Dungeon 2 iziti še ni znano, so pa razvijalci napovedali možnost, da se bo naslov sprva pojavil v sistemu Zgodnjega dostopa. To se je sicer zgodilo že v izvirniku in Darkest Dungeon velja za enega redkih naslovov, ki so način Early Accessa izpeljali pravilno zato tudi za nadaljevanje nimamo prevelikih dvomov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime