Na sejmu E3 2019 naj bi bili razkriti kar dve novi Xbox konzoli

Francoska spletna stran JeuxVideo je iz virov pridobila nove informacije, glede naslednje generacije konzol.

Oba večja proizvajalca se pospešeno pripravljata na novo dobo konzol in medtem ko bo Sony skorajda zagotovo svoj novi izum poimenoval PlayStation 5, se še nič ne ve o naslednjem Xboxu.

Francozi pravijo, da imajo zanesljive informacije, da bomo na sejmu E3 2019 dobili vpogled v kar dve različici Xbox konzole.

Kodno ime prve je zaenkrat Lockhart, ta pa naj ne bi imela optičnega pogona in naj bi bila namenjena predvsem digitalnim uporabnikom, ki svoje igričarske dobrote pridobivajo iz njihovega digitalnega servisa Game Pass.

Anaconda pa bo medtem bolj klasična konzola, ki naj bi bila od Lockharta močnejša in vsebovala optični pogon.

Januarja so na internet izcurljale podrobnosti glede strojne opreme in JeuxVideo pravi, da niso čisto točne a da bodo konzoli zagotovo vsebovali SSD diske.

Izid konzol naj bi se zgodil proti koncu 2020, lansirni naslov pa naj bi bil Halo Infinite, ta pa bo izšel tudi za PC ter Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!