The Divison 2 bi lahko podrl Ubisoftove rekorde

Po nekaterih podatkih Beta različice, bi bila lahko igra Tom Clancy’s The Division 2 najbolj prodajana igra podjetja Ubisoft. Iz njihovih besed je bilo namreč razbrati, da bosta podrta kar dva rekorda kar se tiče prodaje omenjene igre.

Beta različico igre je namreč testiralo največ igralcev do sedaj, ob enem pa jo je prav tako prednaročilo rekordno število igralcev. Prvi podatek je sicer malo manj presenetljiv, saj je prejšnji njihov rekord držal prav predhodnik, The Division.

V letu 2016 je bila igra Tom Clancy’s The Division ena izmed najbolj prodajanih iger tistega leta, prav tako pa se je zapisala kot najhitrejše prodajana igra Ubisofta v zgodovini. Igra je požela velik hype, ki pa je zelo hitro upadel, saj je bila za večino igralcev zelo pomanjkljiva. Vsebovala je vrsto hroščev imela pa je tudi precej slab end-game kontent, ki igralce nikakor ni obdržal pri igranju igre.

Za Divison 2 napovedujejo veliko več dejavnosti, ki jih bomo igralci lahko počeli tudi, ko dosežemo zaključno fazo igranja. Predstavili so že racijo, ki naj bi igralce obdržala v igri, ki za PC, XboxOne ter PS4 izide 15. marca.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!