The Divison 2 bi lahko podrl Ubisoftove rekorde

Po nekaterih podatkih Beta različice, bi bila lahko igra Tom Clancy’s The Division 2 najbolj prodajana igra podjetja Ubisoft. Iz njihovih besed je bilo namreč razbrati, da bosta podrta kar dva rekorda kar se tiče prodaje omenjene igre.

Beta različico igre je namreč testiralo največ igralcev do sedaj, ob enem pa jo je prav tako prednaročilo rekordno število igralcev. Prvi podatek je sicer malo manj presenetljiv, saj je prejšnji njihov rekord držal prav predhodnik, The Division.

V letu 2016 je bila igra Tom Clancy’s The Division ena izmed najbolj prodajanih iger tistega leta, prav tako pa se je zapisala kot najhitrejše prodajana igra Ubisofta v zgodovini. Igra je požela velik hype, ki pa je zelo hitro upadel, saj je bila za večino igralcev zelo pomanjkljiva. Vsebovala je vrsto hroščev imela pa je tudi precej slab end-game kontent, ki igralce nikakor ni obdržal pri igranju igre.

Za Divison 2 napovedujejo veliko več dejavnosti, ki jih bomo igralci lahko počeli tudi, ko dosežemo zaključno fazo igranja. Predstavili so že racijo, ki naj bi igralce obdržala v igri, ki za PC, XboxOne ter PS4 izide 15. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime