V Overwatch prihaja nov heroj, Baptiste

Blizzard je danes ponoči razkril novega, že tridesetega heroja, ki se bo pridružil animiranim karakterjem v igri Overwatch. Gre za vojnega zdravnika, za katerega je bila predstavljena tudi zgodba.

Blizzard je izdal neke vrsto poročilo, v katerem Captain Cuerva opisuje misijo, ki predstavi Jean-Baptiste Augustina. Gre za francoskega zdravnika, za katerega so iz t. i. Strike Teama dobili ukaz za usmrtitev. Captain Cuerva v poročilu omeni, da je tudi sam treniral Baptista in da še nikoli v življenju ni spoznal tako dobrega vojaka in zdravnika v enem.

Blizzard je pred nekaj dnevi objavil prvi tvit, v katerem lahko vidimo nek računalniški sistem v katerega je nekdo vdrl, danes pa so predstavili tudi zgodbo omenjenega heroja, ki bo imel po vsej verjetnosti vlogo podpornega lika.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!