World War Z dobil datum izida

Pred tednom dni smo pisali o napovedniku World War Z igre, ki je zgodbo dobila po fantastičnemu istoimenskemu filmu. Razvijalci Saber Interactive so danes dokončno razkrili datum izida, ki pa je presenetljivo blizu.

Kot omenjeno, bo šlo za co-op igro, kjer bomo na podoben način kot pri igri Left 4 Dead upravljali z različnimi karakterji in ob tem klali zombije. Igro je razvilo podjetje Saber Interactive, ki stoji za igrama Quake Champions in Timeshift.

Igrali bomo lahko 6 različnih klas (Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer,in Exterminator) in jim nadgrajevali sposobnosti skozi njihovo levelanje.

Zgodba kot pričakovano govori o zombi apokalipsi, ki gre vse od New Yorka, Moskve in do Jeruzalema, kjer bomo skupaj z drugimi soigralci klali hordo mrtvecev. Grafično izpopolnjena igra bo tako všeč vsem tistim igralcem, ki so preigrali Left 4 Dead ali pa Killing Floor.

Izšla bo na Epic Games Storu in je že na voljo za prednaročilo, saj bo igra presenetljivo izšla že 16. aprila in jo bo možno igrati na PC, Xbox One in PS4. Danes je izšel tudi večji napovednik za igro, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Več informacij o igri pa najdete na World War Z uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime