Apex Legends posodobitev je goljufivcem odvzela ekskluzivne nagrade

Respawn, razvijalec igre Apex Legends je danes ponovno postregel s tako imenovanim Respawn Check In, kjer opišejo njihove namene za posodobitve ter podajo nekaj informacij o sami igri. V tokratnem Check Inu, so nekaj besed najprej namenili Hitboxom, ki so velik problem v igri Apex Legends. Pri Respawnu se strinjajo, da morajo biti te predelani, saj trenutno karakterji niso uravnoteženi.

Rezultat iskanja slik za apex legends hitbox
Primerjava hitboxov vsakega karakterja posebaj

Kot drugo so omenili skydiving oz. padanje s “padalom”, ki je bil ob določenih situacijah prav tako nebalansiran in so nekateri igralci posledično lahko leteli dlje od ostalih. V posodobitev so razvijalci vnesli popravek, ki naj bi omenjeno situacijo odpravil.

Vsi goljufivci, ki smo izrabili napako razvijalcev ob prihodu Twitch Prime v igro Apex Legends se sedaj lahko obrišemo pod nosom. No, vsaj delno, saj naj bi popravek izbrisal le Omega Point Pathfinder skin, medtem ko naj bi drugi pridobljeni skini iz petih Apex paketkov ostali na našem računu. Po pravici povedano niti ne igram Patfinderja, še manj pa mi je všeč omenjeni skin, za katerega se vidi, da je bil dodan pod prisilo celotnega “hypa” okoli igre.

Potem so se osredotočili še na obrazložitev popravkov na strežniku oziroma pri igralcu. Povedali so, da se te dve stvari močno razlikujeta, saj gre pri posodobitvi na strežniku za hitrejšo rešitev in za to ni potrebna posodobitev na strani igralca. Dlje časa pa vzame tista posodobitev, ki mora biti spremenjena tudi na igralčevi strani in zavzema odpravo napak v kodi, dodajanje novih predmetov v igro ali pa dodajanje drugih velikih novosti v igro. Omenili so tudi, da so nekatere napake praktično bolj kompleksne od drugih in za njih razvijalci tudi sami ne najdejo rešitve.

Za konec so se ponovno dotaknili še sesutjem igre na osebnih računalnikih, ki so največji problem pri igranju. Povedali niso nič novega, kot to da se pogovarjajo tako z AMD-jem kot nVidio, da bi napake čimprej odpravili, hkrati pa pozivajo vse igralce, da vsako videno napako tudi prijavijo in s tem olajšajo delo razvijalcem. Poleg tega pa so objavili še malo posodobljen spisek možnih rešitev za odpravo napak.

Da boste še bolj na tekočem z novicami in ostalimi zanimivostmi igre Apex Legends, se nam pridružite na Apex Legends Slovenija Discordu ter Facebook skupini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime