Film Detective Pikachu dobil nov napovednik ter datum izida

Približuje se izid Pokemon filma, ki ga bo distributirala hiša Warner Bros in bo na velika platna v Ameriki prišel 10. maja letos. Gre za znansvetno fantasični, komični, akcijski in misteriozen film, kot Pokemone že poznamo. To je tudi prvi Pokemon film po letu 2001, ko so izdali film Pokémon 3: The Movie. V napovedniku srečamo kar nekaj znanih karakterjev, ki so že navduševali v priljubljeni animirani seriji.

V aprilu 2016 se je distribucijska hiša Legendary Pictures dokopala do pogajanj za pravice filma Pokemon, kasneje v tistem letu pa so bili že pri zaključku sklenitve za omenjeni film. Med poletjem so na dan prišle tudi informacije, da sta kitajski Legendary Pictures in The Pokemon Company prišla do skupne besede o ustvarjanju filma, ki temelji na isto imenski videoigri Detective Pikachu. Posledično so se dogovoru pridružili še Universal Pictures, ki bi poskrbel za distribucijo izven Japonske, medtem ko bi, Toho prevzel japonski trg. No kasneje v letu 2018 je mednarodno distribucijo prevzel Warner Bros. Pictures, film pa bo režiral Rob Letterman, ki je med drugim znan po filmih Guliverjeva potovanja in Pošasti proti nezemljanom.

Ideja o filmu je nastala predvsem zato, ker sta se režiser Letterman in The Pokemon Company odločila ustvariti povsem nov pokemon film, ki ne bi bil osredotočen na še enega znanega pokemon heroja, Asha Ketchuma. Po njihovem mnenju je filmov in risanih serij o Ashu že preveč, zato je čas še za druge znane karakterje. Glavna ideja o filmu je nato prišla iz devetdesetih let animirane serije, ko je nastal koncept naslova Detective Pikachu, igra pa je bila nato oživljena leta 2016 z istoimenskim naslovom.

Tudi igralska zasedba ne bo tako “neznana”, saj bodo nastopili igraicli kot so Ryan Reynolds (Deadpool), Kathryn Newton (Big Little Lies, Supernatural) ter Bill Nighy (Destiny 2, Peppa Pig, Pirates of the Caribbean).

Se tudi vi veselite naelektrenega puhastega pokemona, ko reče: “pika pika”?.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime