Grim Dawn praznuje obletnico in dobiva novo razširitev

Grim Dawn je pred dobrimi tremi leti prešel iz Zgodnjega dostopa v polno inačico in od takrat igra še ni razočarala svojih privržencev.

Mogoče ni tako znana kot recimo PoE ali Diablo 3, ampak je pa definitivno ena boljših v tem žanru akcijskih RPGjev in se lahko primerja z naslovom Titan Quest.

Kmalu bodo razvijalci izdali tudi novo razširitev, imenovano Forgotten Gods. Novi dodatek nam bo prinesel nov “mastery”, imenovan Oathkeeper, nove predmete in novo temnico – The Shattered Realm.

Grim Dawn je trenutno na voljo samo za osebne računalnike in za enkrat še ni duha ne sluha o predelavi za konzole.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!