Prihaja nova Pokemon igra Sword and Shield

Nintendo je najavil Pokemon Sword in Pokemon Shield za konzolo Nintendo Switch.

Igri bosta prinesli novo, osmo generacijo Pokemonov, nove začetne živalice (Grookey, Scorbunny, Sobble) in seveda novo regijo imenovano Galar, katera bo močno raznovrstna.

Če vam zadnja različica ni bila kaj prida všeč, bosta Pokemon Sword in Pokemon Shield definitivno pravi za vsakega staro-šolskega igralca tega RPG-ja, saj si bosta lastili vse lastnosti starejših iger, seveda pa bosta imeli še izboljšano grafično podobo in bolj odprti svet.

Igri naj bi izšli v jeseni 2019.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!