Red Dead Online posodobitev razžalostila igralce

Red Dead Online Beta nadaljuje s svojimi posodobitvami, tokrat pa so pri razvijalcih Rockstar poskrbeli za manjšo zmedo pri igralcih te franšize. V posodobitev so vključili novosti kot so dnevne misije, dogodke, orožja, obleke in celo emote.

Vendar pa se posodobitev ni izšla po vseh načrtih in so izdali precej okrnjeno različico. V posodobitvi so dodali spremembo, ki skrije lokacijo igralcev na mapi, če te niso v območju 150 metrov drugega igralca. S tem bodo malo zmanjšali spopade, saj so se nekateri, ki se sploh niso želeli streljati z drugimi kar pritoževali. Ob streljanju na te igralce boste po novem dobili t. i. bounty, ki bo pomenil, da vas bodo preostali igralci ter NPC-ji lažje našli.

Dodane so bile dnevne misije, ob katerih igralci pridobijo več izkušenj ter zlata. Čez čas bodo v igro dodali še drugačne in posebne misije, ki bodo prinesle še cel kup drugačnih prigod. V igro so bili dodane tudi ribarske misije, kjer lahko igralci zastonj pridobijo trnke in vabe ter pričnejo z ribarjenjem, medtem pa jih drugi igralci ne morejo vstreliti.

V igro sta prišli puški The Evans Repeater in Rare Shotgun, ki bosta na voljo za nakup prek kataloga oz. puškarja, medtem ko bodo trenutna orožja dobila prenovo in bila bolj balansirana. Poleg orožij so prišle tudi nove preobleke, kosi oblačil ter emoti.

No, tako so opisali posodobitev pri Rockstarju, ki pa ne izgleda ravno tako. V realnosti sedaj za novi orožji piše “coming soon”, kot tudi za nekaj kosov oblačil. Emoti stanejo več kot 100$ v igri, medtem ko so prihodke za lovljenje zmanjšali kar za polovico in je tako denar težje nabirati. Nove misije so v večini nedostopne ali pa ne delujejo, odpravili pa so samo hrošča, ki je igralcem omogočal hitrejše nabiranje denarja, medtem ko so drugi, bolj nadležni hrošči še vedno prisotni v igri. Prioritete Rockstarja so torej predvsem v mikrotransakcijah medtem ko sicer igra, ki je še v Beti počasi postaja prava nadloga za igranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime