X-Men Dark Phoenix dobil nov napovednik

Na včerajšnjem Jimmy Fallon večernem šovu je bila ena izmed gostov tudi Jessica Chastain, ki bo zaigrala v novem prihajajočem filmu X-Men Dark Phoenix. V oddaji je predstavila kratek napovednik, ki je bil kasneje tudi uradno objavljen.

Dark Phoenix bo režiral Simon Kinberg, ki bo tako debitiral po vrsto letih pisanja scenarija za X-Men filme. V vlogo karakterja Phoenix se vrača Sophie Turner, poleg nje pa bodo zaigrali še drugi znani igralci in igralke kot so Jennifer Lawrence (Raven), James McAvoy (Proffesor Charles Xavier), Nicholas Hoult (Beast) in drugi. Pričakovanja so takšna, da gre to za zadnji X-Men film, ki bo ločen od Marvel Cinematic Universe, saj bo Disney kupil večino Foxovih filmov ter serij, ki bi lahko bili kasneje združeni v MCU.

Zgodba govori o Jean Grey, ki pridobi super moči in je postavljena pred uničenje mnogih človeških življenj. Dark Phoenix bo v kinematografe prišel 7. junija letos, ogledate pa si lahko že drugi napovednik, ki je izšel včeraj.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!