Apex Legends je nastal že pred letom dni

Ja, prav ste prebrali. Igra Apex Legends je bila zasnovana že pred letom dni in jo je Respawn načrtoval že dlje časa. Takrat se je sicer še vedno igrala njihova igra Titanfall 2, ki je izšla oktobra 2016, a je zapis o novi Battle Royale igri na Redditu požel precej posmehovanja.

Po vsej verjetnosti je šlo za enega izmed razvijalcev z idejo, da pridobi odziv igralcev igre Titanfall. Na Redditu je sicer povsem navaden uporabnik objavil sliko, ki je prikazovala mapo, ki ne boste verjeli, je zelo podobna trenutni mapi Apex Legends – Kings Canyon.

Na njej vidimo nekatera mesta, ki so prisotna tudi na sedanji mapi, medtem ko so druga mesta spremenjena. Zapis pred 11 mesci je seveda požel veliko ciničnih komentarjev in posmehovanj, da Titanfall že ne bo dobil Battle Royale moda. V Reddit temi, ki je nastala včeraj se je oglasil tudi eden izmed razvijalcev Respawna, ki je dodal prikupen zapis: “Haha I remember this! It was a relief to see folks blow it off and I was thinking, “well, he’ll be able to say I was right when next year comes along.”. Razvijalci so torej že v lanskem letu vedeli, da bo igra izšla a so se odločili za misteriozen izid igre. No skrivnosti bodo izgleda da krasile razvijalce igre Apex Legends, ki vsak dan presenetijo z novostmi.

11 months ago, this was leaked in r/titanfall. All he got was pessimistic comments. from r/apexlegends

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime