Najavljen CS:GO turnir, težak 4.000 €!

Ob trenutni noriji Battle Royal iger ste na svoj račun končno prišli tudi CS:GO igralci! Counter-Strike Adria in Clan Gaming organizirata tretjo sezono tekmovanja Clan Championship, vrednega 4.000 € z zaključkom na LAN dogodku 20.4.2019 v Splitu in glede na trenutno vreme, ne pozabite sabo vzeti brisačo in sončno kremo, kajti vreme bo verjetno idealno za kopanje in ležanje na plaži!

Counter-Strike Adria je največja in najstarejša ešportna organizacija (igra CS:GO) na balkanski regiji in imajo za sabo že preko 70 online in 15 LAN turnirjev. Njihovi člani so sodelovali na največjih regijskih tekmovanjih kot so Reboot Infogamer (izvedba CS:GO turnirja), Bucharest Gaming Week Invitational, ESL Southeast Europe Championship, Dota PIT, Counter PIT, Good Game Global Zagreb in PUBG prvenstvo Hrvatske.

Slovenska zasedba na lanskem turnirju v Splitu.

Najboljše regionalne ekipe iz balkana bodo dobile priložnost, da si zagotovijo mesto na tekmovanju, na katerega se lahko kvalificirajo preko brezplačnih online kvalifikacij, kjer se bo 8 najboljših ekip uvrstilo na zaključni dogodek v Splitu!

Prenos dogodka bo v celoti dostopen na CSadria Twitch.tv kanalu in Facebook strani, kjer bodo potekale tudi nagradne igre za vse gledalce.

Skupno se bodo odvili štiri kvalifikacijski turnirji, od teh bodo trije dostopni vsem v balkanski regiji in eden samo za hrvaške ekipe. Kvalifikacije bodo potekale preko FACEIT platforme, zmagovalci pa se nato uvrstijo na zaključni dogodek. Regionalne kvalifikacije bodo potekale ob nedeljah, medtem ko bo hrvaški kvalifikacijski turnir del ESLjevega Go4CS:GO SEC turnirja.

Kvalifikacije (single elimination, Bo1, Bo3 deciders)

  • Adria Kvalifikacije #1 – 3.3.2019.
  • Adria Kvalifikacije #2 – 10.3.2019.
  • Adria Kvalifikacije #3 – 17.3.2019.
  • HR Kvalifikacije – 24.3.2019.

Seveda ne gre tudi brez nagrad, ki bodo pripadle najboljšim trem regijskim ekipam.

Nagrade:
1. 2000 €
2. 1000 €
3. 500 €
4. 500 €

Več informacij o dogodku in prijavi na sam dogodek pa najdete na njihovi uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime