Na’Vi in ENCE prva polfinalista Katowice Majorja

Pričel se je še sklepni del dogodka IEM Katowice CS:GO, kjer se poteguje še najboljših 8 ekip. No, po včerajšnjem dnevu jih je ostalo le še 6, saj sta FaZe ter Liquid v četrtfinalnih dvobojih morala priznati premoč ekipama Na’Vi ter ENCE.

Tekmovanje se je prestavilo v zaključno areno Spodek v Katowicah, ki če nekaj let razveseljuje evropske oboževalce igre Counter Strike: Global Offensive. Razočaranje je sicer kar veliko, saj po kar nekaj letih med tekmovalci ni Poljske ekipe Virtus.Pro, ki je izgubila tudi slavnega PashoBicepsa, saj se je ta dokončno upokojil.

Prvi dvoboj se je pričel ob 16.00 uri in sicer med ekipama FaZe ter Na’Vi. FaZe je presenetljivo izbral mapo Inferno in začel zelo dobro. Igra se jim je prelomila po izgubi obeh pistol rund, ko je flamie poskrbel za oba ace-a. Na’Vi je tako dosegel “break” v mapah in na svoji mapi Mirage zlahka prišel do zmage 2-0 in polfinalnega mesta.

Drug dvoboj je bil na papirju manj zanimiv, saj so vsi pričakovali gladko zmago drugouvrščene ekipe na svetovni lestvici ekip. A razočaranje je za američane kmalu sledilo. Finski mladi igralci z allujem na čelu so šokirali ameriško ekipo in si zagotovili nastop med najboljšimi štirimi, kjer jih čaka prej omenjeni Na’Vi.

Kateri dve ekipi si bosta priigrali preostali polfinalni mesti pa izveste danes, ko sta na sporedu tekmi MIBR-Renegades ob 16.00 uri in Astralis-NiP ob 20.00 uri.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!