The Sinking City dobil nov igralni napovednik

H.P Lovecraft je pisal precej grozljive knjige in kratke zgodbice in to njegovo vesolje je zelo težavno prenesti v igralniško obliko.

V preteklosti smo sicer dobili Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, ki je bil sicer v prvi četrtini zelo napet, v kasnejših poglavjih pa je špil popolnoma razpadel. Precej bolj nedavno smo dobili tudi Call of Cthulhu, ki pa spet ni bil nek igralniški presežek.

Morda bo v polno zadel razvijalec Frogwares, ki dela na novi igri, imenovani The Sinking City.

Spet bomo igrali detektiva, kateri prispe v mesto Oakmont, to pa je v preteklosti že videlo boljše čase, saj se počasi razpada, ulice so poplavljene in prebivalci počasi zgubljajo svoj razum.

V igri bo potrebno raziskovati, v štoriji pa bomo napredovali tako, da bomo s pomočjo intuicije sklepali, kaj vse se je na prizorišču zgodilo in morda včasih celo pridemo do napačnih zaključkov.

The Sinking City bi moral iziti že marca ampak po novem je špil napovedan za enkrat v 2019. Upamo, da zamik ni slabo znamenje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!