World of Warcraft posodobitev 8.1.5 izide 12. marca

Vsi ljubitelji franšize World of Warcraft ste se zagotovo spraševali kdaj za vraga bo prišla posodobitev 8.1.5 in z njo nova t. i. zavezniška rasa (ang. Allied Race). Blizzard nam je na včerajšnjem livestreamu potrdil izid posodobitve oz. popravka in sicer 12. marca.

V posodobitvi 8.1.5 bomo tako prejeli novosti kot so Xal’atath in N’Zoth questlina, Brawler’s Guild, novega hunter peta Hati in še nekatere dodatke proffesionu. Kasneje v posodobitvi 8.1.5 pa nas čaka še nov raid z imenom Crucible of Storms.

Kul Tiran Human zavezniška rasa

  • Lastiti si morate dodatek Battle for Azeroth
  • Proudmoore Admiralty achievement: Exalted reputacija z Proudmoore Admiralty vam zna vzeti kar nekaj časa, a je potrebna za pridobitev Kul Tiran Human rase. Preberete si lahko Proudmoore Admiralty Reputation Guide.
  • Tides of Vengeance: Končan boste morali imeti tudi War Campaign iz posodobitve 8.0 in 8.1.
  • A Nation United: Končane morate imeti questline v Kul Tiras coni —  Loremaster of Kul Tiras,  The Pride of Kul Tiras, in  A Nation United.
  • Imeti morate vsaj enega karakterja z levelom 110.

Dosegljive klase, ki jih lahko uporabite kot Kul Tiran Human: Druid,Hunter,Mage,Monk,Priest,Rogue,Shaman,Warrior

Zandalari Troll zavezniška rasa

  • Lastiti si morate dodatek Battle for Azeroth
  • Zandalari Empire: Exalted reputacija z Zandalari Empire vam zna vzeti kar nekaj časa, a je potrebna za pridobitev Zandalari Troll rase. Preberete si lahko Zandalari Empire Reputation Guide.
  • Tides of Vengeance: Končan boste morali imeti tudi War Campaign iz posodobitve 8.0 in 8.1.
  • Zandalar Forever!: Končati morte vse glavne questline v Zuldazarju in questline The Final Seal.
  • Imeti morate vsaj enega karakterja z levelom 110.

Dosegljive klase, ki jih lahko uporabite kot Zandalari Troll: Druid,Hunter,Mage,Monk,Priest,Rogue,Shaman,Warrior,Paladin

Hati’s Sacrifice

V igro se vrača Hati, priljubljen spirit volk, ki je bil v dodatku Legion vezan na orožje Beast Mastery Hunterjev. V posodobitvi 8.1.5 bomo morali končati poseben questline, ki nam bo nato odklenil tega prikupnega peta.

Raid: Crucible of Storms

Nekateri pravijo, da bo nov raid prišel že ob koncu marca pa čeprav je Battle of Dazal’alor izšel šele ob koncu januarja. Crucible of Storms se bo nahajal ob instanci Shrine of The Storms in bo vseboval le 2 raid bossa imenovana Restless Cabal ter Uu’nat.

Več podrobnosti pa si lahko preberete tukaj.

Rezultat iskanja slik za crucible of the storms

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime