Pijančevanje in razbijanje na Epicenter Lan Partyu v Mariboru!

Pretekli vikend, natančneje 2. in 3. marca 2019, se je v prostorih FERI-ja (Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko) v Mariboru odvil dogodek EPICENTER FERI LAN 18.

Dogodek je organiziralo društvo SPID.si, ki je priredilo tekmovanja iz različnih popularnih iger kot so Fortnite, PUBG, CSGO in FIFA 19. Očitno pa je tam potekal tudi (neuradni?) turnir v popivanju.

Več bralcev nas je namreč opozorilo, da se je v prostorih dogodka odvijalo še nekaj temačnejšega od samega igranja iger in sicer tekmovanje v močnem popivanju.

Iz virov smo izvedeli, da je bilo na prizorišču kar nekaj vidno opitih ljudi, ki se v prostore fakultete niso opotekli iz bližnje lokalne gostilne, ampak so se z alkoholom opijali na sami lokaciji Lan Partya. Eden od teh pogumnežev naj bi celo spil celo steklenico vodke ter se nato jadrno odpravil ven, kjer je ob tla večkrat vrgel monitor in ga razbil na prafaktorje, kot lahko vidimo na posnetku spodaj.

Še več, popivanje so podpirali celo sami administratorji!

Žgana pijača je namreč tekla v potokih tudi pri tistih, ki bi morali zagotoviti red ter omogočiti brezhibno izvedbo dogodka, kar pa se ni zgodilo. Več je razvidno iz spodnjih posnetkov. Na njih lahko vidimo, kako eden od administratorjev oz. “casterjev” vase ponosno zliva vodko, ob tem pa pijačo ponuja še vsem mimoidočim. Za pomoč pri odpravi žeje, ponudi Malibu žganico mladenki, za katero pa zaenkrat ne moremo potrditi ali gre za administratorko ali naključno mladoletno obiskovalko. Poleg tega v prenosu poziva gledalce, naj se mu pridružijo na pijači. Eden od administratorjev nato stopi izza kamere in si natoči kozarec, malce kasneje pa tudi njega vidimo kako počasi srka svoj alkoholni nektar (no, vsaj predvidevamo da je tudi to alkohol).

Celoten video – https://www.twitch.tv/cozzix1337
Celoten video – https://www.twitch.tv/cozzix1337

Bodimo pošteni, vsak od nas občasno rad poseže po pivu, še posebej če se nahajamo v družbi dobrih kolegov. A to se dogaja na neuradnih zadevah, kjer četa kolegov nažiga dobre igre in seveda tudi občasno kaj spije.

Ampak EPICENTER LAN preprosto ni neformalno druženje ampak naj bi šlo za organiziran dogodek.

Kot prvo, se na lokaciji zadržujejo mladoletniki. S tem ne ciljamo zgolj na 17-letnike ampak igralce, ki so komajda presegli dvomestno starost, saj denimo Fortnite, trenutno najbolj popularna igra, poseduje mlado igričarsko bazo. Popivanje in razbijanje pred takšno starostno skupino je vredno obsojanja, saj bi morali v SPID.si ekipi takšno početje že v kali zatreti. Presneto, nismo prepričani, da niso pili tudi mladoletniki, saj nad početjem udeležencev očitno ni bilo nobenega nadzora.

Kot drugo, za takšnim dogodkom stojijo velika imena in partnerji. Telemach, Pringles, Lenovo in še več partnerjev je na dogodku ponosno razprostrlo svoje zastave, medtem ko se je pod njimi dogajal pravi alkoholni cirkus. Očitno se tudi njim ni zdelo vredno preveriti, kako se dogodek odvija.

In kot tretje, zadeva se ni odvijala v nekem zakotnem lokalu ampak v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, torej državnih prostorih. Tudi odgovorni na fakulteti so oddajo svojih prostorov postavili pred vse ostalo in dopustili, da se dogodek odvija v katerikoli smeri.

Kdo bo potem prevzel odgovornost za ta debakel oz. na komu konec koncev leži odgovornost? Je to organizator SPID.si? Ali morda glavni pokrovitelj Telemach, ki je dogodek ponosno oglaševal tudi na večjih kanalih kot je Radio Center? Morda bi se malce bolj morala pobrigati tudi FERI in sicer malce bolje pogledati kaj vse se dogaja v njihovi dnevni sobi.

Številni udeleženci so nas opozorili tudi na skopo organizacijo dogodka, internet ponovno ni deloval po pričakovanjih, za kar je mogoče imel prste vmes tudi njihov glavni sponzor Telemach, ki je ponudnik tovrstnih storitev. Morda ima prste vmes neizkušenost ekipe, čeprav nam ni jasno, kako po 16-ih dogodkih še vedno ne uspe rešiti problema z internetom.

Uporabnikovo identiteto smo po njegovi želji zakrili.

Prav tako so nas opozorili na izpade elektrike, kar zna biti ekstremno nevarno. Za izpade je namreč kriva preobremenitev in pri vsemu temu kablovju lahko hitro preskoči iskra, kar ima lahko za posledico požar. Posledice si lahko predstavljate sami: Več kot 400 ljudi, panika ter opitost bi lahko hitro rezultiralo v katastrofo, ki je na slovenskem prostoru še nismo videli.

Na dogodek nas je opozoril tudi uporabnik, ki je ustvaril spletno stran Lanparty.si. Na strani je zaenkrat samo posnetek razbijanja monitorja a če sprožite desni klik in si ogledate vir strani, lahko odkrijete pravo bogastvo informacij.

Zgornji zapis razkrije sledeče:

  • Na vsej opremi ste imeli SFP/SFP+ porte, vi ste pa povezali switche direktno z RJ45, kar je bilo veliko lažje, ker ste uporabili napeljavo od FERI, seveda pri tem je bilo par problemov, glede na to, da 16 ur (po besedah udeležencev) ni delal internet.
  • Problem glede vtičnic (vsaj v auli) je, da so na tleh.
    Točno tam, kjer so ljudje lahko nanje brez problema stopili, ker se je nekdo odločil, da ne bo namestil pokrovov.
  • Ko sem si osebno prišel pogledat prireditev nisem v 1 uri videl enega izmed “starejših” odgovornih.
  • Razbijanje ekrana (posnetek zgoraj) naj bi posneli kar pri društvu SPIDsi in delili na Instagramu

Po kratkem pregledu informacij o dogodku, smo precej hitro izbrskali, da društvo SPIDsi tudi precej zavaja širšo publiko. Po vseh kanalih omenjajo 500+ tekmovalcev, medtem ko po hitrem štetju udeležencev turnirjev in pregled uradnega zapisa, spoznamo, da je “casual” igralcev bilo približno 60 in skupno pridemo na precej manjšo številko: 400. Če sploh zapisi držijo, kajti društvo je zelo skopo pri deljenju poročil o izvedenih turnirjih, kjer so omenjene zelo visoke denarne nagrade.

Manj tekmovalcev pomeni manjše nagrade in to je nepošteno zavajanje vseh udeležencev, kar je tudi kaznivo dejanje.

Upamo, da bodo partnerji postali bolj odgovorni pri podpiranju tovrstnih dogodkov, društvo SPIDsi pa pri organizaciji. Tale zapis ni nastal kot napad na SPIDsi, niti jih ne želimo pokazati kot nekakšnega zlobnega “overlorda” slovenske scene, saj so nas kontaktirali zaskrbljeni starši, ki so želeli izvedeti, kaj za vraga se je tam dogajalo.

Zavedajte se da smo mlajši populaciji v vzgled in razbijanje ter popivanje vse povprek zagotovo ni pravi pristop in direktno krivdo, po našem mnenju, lahko tokrat naslovimo samo na društvo SPIDsi, ki bi morali alkohol popolnoma prepovedati, tako kot se to dogaja na ostalih dogodkih.

Vsem staršem smo v primeru dodatnih vprašanj na voljo, tako glede tega kot tudi bodočih dogodkov.

Za pojasnitev dogodkov smo povprašali tudi društvo SPIDsi in v kolikor dobimo odgovor, bomo članek tudi dopolnili.

Pred letom dni smo opravili intervju s predsednikom društva SPID.si Samo Zavašnikom, vendar ga nikoli nismo javno objavili. Zdel se nam je neprimeren, a po drugi strani smo verjeli, da se lahko v Spid.SI izboljšajo. Glede na vse nedavne dogodke pa smo se odločili posnetek deliti z vami. Tako si boste lažje ustvarili sliko o predsedniku društva in njegovem vedenju. Verjetno vam bo prvih 10 sekund videa povedalo vse.

Posodobitev članka #1:
Prejeli smo zahtevek za umik intervjuja s predsednikom društva SPID.si, kjer je izrazil svoje mnenje. Umik intervjuja se ne bo zgodil kajti odraža njegovo osebno mnenje do drugih.

Posodobite članka #2: FERI je prostore oddal brezplačno in ni zaračunal najemnine (članek je bil ustrezno popravljen).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

49 KOMENTARJI

  1. Pozabili ste na to, da so v stranskih sobah bili vsi k sardine. Manj kot en kvadraten meter na osebo, da neomenjamo požarne nevarnosti. Če bi kaj zagorelo bi nastala panika in bi se ziher več oseb poškodovalo + papir je prekrival tla in v nedeljo je okolica prizorišča bila polna smeti+ oviranje prometa. Prava sramota

    • Idk, blo je kar slabše v primerjavi s prejšnimi leti. Glede na to, da so pobrali na več tisoče evrov od sponzorjev bi lahko naredili vsaj malo bolje

      • Kaj pa je blo tolk groznega? meu si free pringlese, meu si free redbulle, meu si free dostavo hrane cel vikend, internet je na začetku bil mogoče use skup uro, max 2. down zarad ene neumne napake nekoga. Lan experience pač, men osebno je bil napredek očiten, sploh če primerjaš prejšn FERI LAN.

  2. Nimam nic proti nobeni strani ampak ta clanek se vidi da je nastrojen proti konkurenci.

    Kot vas bralec nisem pricakoval tak clanek.

    Potrebno bi bilo skupno sodelovanje vseh organizatorjev iz Slovenije(ce pa ze nemorete sodelovati skupaj, ne “pljuvat” po ostalih) – F*in otrosko početje.
    Spomnim se še, ko je lastnik HOPsi-ja pred leti trdil, da Gaming scena se mora povezovati med seboj, na koncu pa dovoli objavo tage clanka? Je to morda zacetek konca vasega portala?

    Zdaj ste si nakupovali tezave izgleda vas bodo ljudje hejtali. Aja pa ne pozabite, da to bo metalo slabo luč tudi na vašo spl.trgovino Eigre.

    Spidsi pa bi se lahko morda malo bolj potrudil pri organizaciji. Ampak ne
    bomo obsojali nobenega, če nas ni bilo tam.

    Posnetek, ki ste ga vi pokazali, kako udelezenec unicuje monitor je lahko bil tudi posnet v cisto drugacnem sklopu kot ga Vi predstavljate.

    Nic, hopsnite stran 🙂

    • kot pravis, incident z vodko in incident z ekranom se popolnoma nista dotikala… jaz osebno sem tisti ki je pil vodko… tipa kateri je pa metal okrog elran ko zmesan pa sploh nepoznam in sem ga prvic videl -LP- streamer in “caster”

  3. Zdravo!
    Mislim da ni vase delo da ugotavljate slabost tujih organizacij in njihovih del.
    Lan je biu cist super iz moje perspektive, kot ponavadi.
    Pri sebi zrihtajte use, te pa druge na velko blejmajte.
    Lp! 😀

  4. Hop.si je officially postal pathetic af. Na zlo žalosten način jih hočete stripat useh sponzorjev. Spid.si se trudi prostovoljno organizirati dogodke za community medtem ko se vam gre samo za profit. Samek > Tadej, Spid.si > hop.si 4 lujf.

  5. Razumem skregal ste se z njimi, ampak namesto da se spodbuja razvoj e-sporta vi se obnasate kakor najstniki, ki jih je pustila punca ali fant. Pijača, trava vedno bo prisotna in je prisotna tudi na vasih tekmovanjih.
    In zakaj, zato ker namesto da se zdruzite in ustvarite nek dogodek ali najdete kaksno resitev,, ki bi omogocila razvoj e-sporta v Sloveniji greste sinfat te s katerimi ste sodelovali do predkratkim. Res GG WP

  6. HAHAHAHAHAHAHA tota stran je taka gamad, kot nekoga ki se je udeležil tega dogodka in se je mel zelo fajn (kljub temu da nisem spil ničesar) lahko povem da je ta članek najbolj bulshit članek kar sem ga videl. Človek ki je razbila ekran je biu idiot to je nedvomno, ampak news flash ekran je njegov. Casterji, organizatorji ali kdorkoli je pil alkohol so vseeno vzdrževali red v prostoru in med igralci kaj pa kdo dela s svojo lastnino pa je njegova stvar. Da nebom omeno tega da je 70% slabih stvari ki so omenjene zgolj vaša spekulacija. Aja pa glede na mladoletne na dogodku, mogli so biti s starši, če pa mamika poa atek ne znata poskrbet da njun froc nebo piu vodke ko je star 11 te pa se mi zdi da morte napisat članek o kom drugem kot o spid.si. Lahko še bi komentiral vaš idiotizem napisan tu, ampak se mi zdi da bo vsak ki je to prebral videl, da hočete samo milkat money in pozornost kar vas naredi 100x hujše kot kogarkoli na tem dogodku.
    Lp zbrišite stran plis

    • Še ena stvar.. isti požar se lahko zgodi ob času pouka na kateri koli javni ustanovi po celi Sloveniji. Če pa teleta mislite da lahko nastane požar zaradi tega ker vrže ven elektriko(to ste tu napisali) pa prosim nehajte s pisanjem člankov in se raje pridružite kakšnemu krožku ki nadomesti osnovno znanje srednje šole(pššššt če ni elektrike ni toka, če ni toka ni iskre)

  7. Še ena stvar.. isti požar se lahko zgodi ob času pouka na kateri koli javni ustanovi po celi Sloveniji. Če pa teleta mislite da lahko nastane požar zaradi tega ker vrže ven elektriko(to ste tu napisali) pa prosim nehajte s pisanjem člankov in se raje pridružite kakšnemu krožku ki nadomesti osnovno znanje srednje šole(pššššt če ni elektrike ni toka, če ni toka ni iskre)

  8. Tale članek je ena velika sramota za Avtorja (če si zasluži sploh veliko začetnico) in celotno hop.si društvo, bolj kot pa za organizatorje spid.si lan.
    Sam sem na lanu opazil predvsem, da so ljudje uživali, igrali igre, se pogovarjali in spoznavali med seboj. Bilo je tudi kakšno pivo in razen ekstrema na posnetku ni bilo nobenega razgrajanja in problemov zaradi alkohola. Tudi težav s samim internetom je bilo veliko manj kot prejšnja leta, parkrat je ven vrglo na samem začetku, potem pa preostanek sobote in nedelje niti enega problema več. Skratka pohvale organizatorjem iz moje strani, imel smo se fajn in pridemo še. Avtor članka se pa lahko še enkrat zamisli nad svojimi besedami in pljuvanjem. Namesto da bi skupaj širili in gradili slovenski gaming community, se (kot tipični slovenci) raje ukvarjajoo z metanjem polen pod noge sosedu. GAMING4LIFE!

  9. Za pomoč pr gaming.si eventih dobiš fadecase knife in podobno, pa še to tiste k niso vredni skor nč, tiste mal bol realne ti kr mal odstranjo da ne bi mislu da si jim kej vredn. Ko prideš na spidsi prostovoljno pomagat maš redko kdaj občutek da hudo delaš, ker si dobri družbi in veš da nisi tam kot njihov suženj, kar za gamingsi nemorem rečt, ker sm se počutu grozn ko sm med upravljanjem serverjev za njihov online turnir poslušu kako riggajo brackete za folk, da bojo lažje pršl naprej in sm lahko bil samo tih pa delu kar so mi naročil al pa “big dogi” niso znal(npr. pisat obvestil v angleščini). Je res da se stvari kdaj pa kdaj zapletejo ampak do teh stvari pač pride ko si pionir s takim številom udeležencev in ti tisti k bi ti mogl najbol pomagat, najbolj mečejo polena pod noge. Sm mislu da je moj experience s pomočjo pr gaming.si/hop.si bil one time thing ampak ste s temle pokazal da znate bit še slabši.

    • Živjo, prosim za dodatne informacije kajti CS:GO serverje je imela na naših dogodkih preko Hrvaška ekipa CS ADRIA kateri smo tudi vedno uredili prenočišče in jih plačali po dogovoru, je pa res da so kot bonus prejeli darilo FadeCase obeske in knife.

      Kar se tiče bracketov pa so vedno bili izvedeni skozi platforme ki ne omogočijo tovrstnih dejanj. V primeru, da si nam pomagal in misliš, da nisi prejel poštenega plačila se nam javi in bomo z veseljem poravnali dolg. Veseli bomo dodatnih informacij, ki nam bodo pomagale pri izboljšavi.

      Hvala, ekipa HOPsi

  10. Spomnim se ko sem bil na vašemu lanu v Ljubljani. Ko ste riggali brackete za CS:GO da je bilo lažje zmagati določeni ekipi. Proti koncu lana smo šli z organizatorjih na joint pa na pivo tako da prvo pri sebi popravit stvari predn druge blatite.

  11. Okay samo da nekaj razjasnimo ne nismo niti približno devali mladoletnim (in koda dan danes ne vidiš 14 letnih frocov v klubu?) je to zdaj naenkrat največji škandal? O tem oglašate koda v življenju pive niste spili? In koda je prepovedano se imeti fajn? Pač nimate nič boljšega k delu ko pa se obregovat nad napakami drugih pa kritizirat težko organizirane dogodke v katere je vloženo veliko truda pač morte vedno nekaj najt kaj bote kritiziral sami sebe pa neboste pogledal.
    Verjemite da nismo tega sami spili pa da nismo bli edini ki smo na lanu pili pač naenkrat je illegalno se met fajn v življenju?

    • Obstaja razlika med javnimi dogodki (ki so sponzorirani s strani uglednih imen) in zahrbtnim lokalom v vukujebini. Fajn pa se lahko tudi imaš brez alkohola 🙂

  12. jao ste smotani hop.si
    prav vidi se da jih hocete zjebat… kaj so vam takega nardil? mogoce se nemarate, okej zastopim, sam da pa spid.si takle dol tisite (so much effort) pa tut seos …

  13. Tipo se ga je kar vcejal na livestream. Respectable. Mogoče bo kakemu news outletu zmankalo material pa še bodo ta dogodek gor dali. Sponzorji adijo

  14. Ta članek lepo demonstrira, da za sproducirat fake news ne rabiš lagati. Navedeš par negativnih dejstev, en grozen eksces (ki je bil verjetno izven kontrole organizatorja), pozitivne stvari pa se zmarginalizira oz. se nanje pozabi. Vprašanje avtorju: zakaj? Slepite se, da pri objavi niste imeli agende.

    Vseeno pa podpiram kritiko in zavračam brezglave komentarje. Upam, da se iz tega incidenta vse strani kaj naučijo.

  15. (CalYpso) Yo, na Spid.si dogodke 3-4 leta od EC LAN 10, na skoraj vseh dogodkih sem tekmoval, (nekaj tudi zmagal) na kekaj pa sem se jih udelezil kot casual igralec ali pa le prisel z druzbo pogledat in se podruzit z drugimi. Vsi dogodki so pomojem mnenju potekali brez vecjih zapletov (par minutni izpad interneta vcasih, kar se mi ne zdi problem saj je vecina ljudi na lanu 2 dni, kar je vec kot prevec casa za igranje). Nagrade so po mojem mnenju za slovenski LAN vredu, tisti ki pa pricakujejo visje nagrade se pa rajsi udelezite drugih LANov izven Slovenije (Hrvaska, Srbija,…). Glede popivanja eem opazil da ste zelo natancen opazovalec +1, kajti nasteli ste prav vsako dejanje ki je bilo povezana z alkoholo in tudi vsak kozarec ki so ga izpili je bil natanco definiran :D. Ce pa niste dovolj razgledani se popivanje dogaja tudi na vsakrsnem koli drugem dogodku, tudi kjer je to prepovedano…Nevem tudi zakaj tako negativen odnost do drusta, ki se za razliko od drugih edino najbolj od vseh trudi organizirati dogodke. Mogoce niso LANi TOP 1 na svetu, ampak za razliko od drugih vsaj organizirajo LANe, ki so veckrat na leto. Vecina ljudi pa tja pride z namenom, da ste druzi in igra s prijatelji, ne pa da isce napake in malenkosti, ki nikogar od normalnih ljudi titsa 2 dni ne motijo. Vidim tudi da vam gre dobro od rok pisanje neumnih novic, ki skodijo nikomurdrugemo kot samo Gaming communitiju v Sloveniji, ki je ze tako ni razvito v Sloveniji… Mogoce bi lahko namesto iskanja napak pri drugih se organizirali kaksen lan, ce vam gre ze kritiziranje tako dobro. Also great CLICK BAIT TITLE GJ!!! :DDD

    • Tole si dobro napisal, mogoče malo preveč oster pristop hopsija ampak definitivno alkohol in razbijanje ne sodi na dogodke. Meni deluje novica kot izpostavljanje nekaterih problemov katere pa se lahko odpravijo.

  16. Ce je bil pa spozor Telemach. So pa ja znani po pijancevanju pri samem vrhu. Vse njihove zurke naletijo na zgrazanje in vedno vse pride v javnost.

  17. Prvo, če je sesu ekran si je čist sam kriv in bi ga lahk doma tud razbil, drugo, alkohol ni bil prepovedan, sploh pa ni blo tko očitno kolk se pije, tretje, štrom je vn metal kr folk ne zna štekat podalšku (3800W na 1 vtičnici, če daš pa 5 razdelilcu na glavni razdelilc, pol pa še razdelilce na te razdelilce pa ni problem organizatorja ampak ljudi samih), internet je vn metal ja res je, logično da ga je, ker se prve 2 ure prštekuje gor povn ljudi in vidim da nimate pojma kok deluje networking tko da rajš bodte tih, sicer pa če je tko tk kamot pa naredte en lan pa bomo vidl kok fajn vam bo ratal držat štrom pa internet. Če že mislte bit pametni se mal prej mal poučite o stvareh k jih kritizirate.

  18. ce je kdo grozn overlord slovenske scene, ste to vi hop.si. sej ne, da je na vasem eventu glavni organizator popolnoma zadet in pijan. da o cenzuri commentov kle spodi ne govorimo. najprej proste spid.si za sodelovanje na epicentru, pol pa take pisete, ko vas zavrnejo. sramota ste za slovensko gaming sceno.

  19. ”Manj tekmovalcev pomeni manjše nagrade in to je nepošteno zavajanje vseh udeležencev, kar je tudi kaznivo dejanje.”

    Smem zvedt za katero kaznivo dejanje pa gre?

      • To ni kaznivo dejanje. Če napišeš, da gre za kaznivo dejanje napišeš za kater kaznivo dejanje gre (npr. rop) in potem še po katerem členu kazenskega zakonika.

        • ZAKON o varstvu potrošnikov (ZVPot), 12 člen navaja kaj je zavajanje potrošnika. Kasneje so navedene tudi kazni in globe za nepošteno prakso. Sicer menim, da je to brezpredmetno, ker so jasno napisali, da so objavljene nagrade samo v primeru določenega števila prijavljenih ekip/tekmovalcev. Če pa so te številke realne in smiselne, pa lahko oceni vsak sam. Je pa zavajanje potrošnika vsekakor kaznivo dejanje.

    • A so v ZVPot navedena kazniva dejanja? In kot si sam ugotovil, z ničemer niso izpolnili znakov iz 12. člena ZVPot, kaj šele iz KZ-1.

  20. https://www.facebook.com/stage1esports/photos/a.1069768793182998/1167631186730091/
    “Opravičujemo se za vse težave, predvsem z internetom, ampak v tolažbo “bug”-e že odpravljamo, tako da bo v prihodnje čim manj takih zatičev.”
    V lokalu k ste ga sami postavl, je formata TUP, je vse statično, skor nobenga zunanjega vpliva na mrežo, ste mel dost več časa za pripravo, predvidevam da vse skup manj kot 20 STATIČNIH naprav, pa mate vseen težave z internetom? pa pljuvate po eventu kjer je format BYOC, se vsake neki časa prklop nov uporabnik, se vsak priklopi sam in lahk ponesreči nardi težavo, predvidevam da je blo več kot 400 naprav, je za pripravo blo časa manj kt en dan pa so se stvari vseen rešle tko da po začetku sploh ni blo več težav. Kok ste lahko sploh tok hinavski, najprej prosim da počistite pred svojim pragom predn se spravte po drugih pljuvat k stvari delajo na ravni k vam niti poznana ni.

    • Lokal ni v našem lastništvu in tudi samo postavitev ni bila izvedena iz naše strani, za več informacij o lokalu pa se obrnite na StageOne.
      Hvala za razumevanje.
      lpt

      • “Shout out ekipi EIGRE.si za vso pomoč pri dobavi in organizaciji!”
        Zgleda da ste pr organizaciji pomagal glih dost da ni delal brezhibno 🙂

  21. Tole mi je kolega poslal in se mu nemorem dosti zahvalit ker tok kokr sm se pa nasmejal ko sem to bral se pa že dolgo nisem. Pa kaj je z vami, a ste res taki slovenci da vam gre v nos ko se majo ljudje fajn?…..iščete probleme tam k jih ni samo zato da blatite ter serjete po nekom. sram vas bilo. LAN je bil za moje pojme super, seveda so bile tudi težave z internetom (4x je ven vrglo) ampak to ni niti pribljižno problematično sam ohoho se morete vi na to obesit. Kar se pa izpada elektrike tiče je pa Rok košenina čisto lepo povedal. Okoli nas ni bilo niti enega problema z elektriko. Kar se tiče alkota. Večkrat sem šel ven v soboto ter nedeljo ter niti enkrat nisem zasledil da bi bila kakšna bedarija zaradi tega samo pač se morate vi postaviti nad vse zato ker ste fouš oziroma poenostavljeno piz*e. Overall LAN je biu super, naslednjič grem z še večjim veseljam zato ker vidim kok vam gre v nos, faking beta male (beta zato ker nima jajc da bi svoj ime podpisal pod ta članek) k je tole spisou nej se pa mal zamisli nad samim sabo zato ker če mu je vsaj mal mar za SLO gaming sceno bo tole prou hitr skenslou. Bedni ste do blokade.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime