Season Pass igre Dead or Alive 6 stane več kot sama igra

Pretepaška igra Dead or Alive 6 je izšla 1. marca in je po slabih 3 dneh že prejela svoj Season Pass. Igra sicer sega že v devetdeseta leta, ko jo prvič izšel Dead or Alive in sicer leta 1996, kasneje so poustvarili še film DOA: Dead or Alive, ki je bil izdan leta 2006.

Igra je predvsem znana po ženskih pretepaških karakterjih, ki s svojim seksapilom privabljajo igralce animiranih serij. V season passu bodo igralci prejeli 62 posebnih preoblek za karakterje kot tudi 2 nova karakterja, ki bosta izšla do junija (točen datum ni znan). Cena je zelo visoka, saj na Steamu stane kar 90€, medtem ko je sama igra z 10% popustom draga 62.99€.

Eden izmed novih karakterjev v igri bo Mai Shiranui, ki bo prejela povsem svoj paket petih različnih preoblek. Vsi ekskluzivni predmeti, ki jih bodo kupci Season Pass prejeli ob nakupu, bodo prodajani tudi posebaj a bodo v celoti stali več kot Season Pass. Omembe vreden je tudi podatek, da naj bi med DLC-jem prišli tudi nekateri drugi dodatki, ki zaenkrat še niso dodani oz. opisani vendar bodo del Season Passa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime