Apex Legends presegel 50 milijonov igralcev

Igra Apex Legends še naprej raste in je presegla magično mejo 50 milijonov različnih igralcev. To je kar 25 milijonov več kot pred slabimi tremi tedni, ko so presegli tudi mejo dveh milijonov sočasnih igralcev.

Igra je v tako visoki rasti, kot ni bila še nobena, niti zelo priljubljeni Fortnite. Za primerjavo je Fortnite v svojih prvih dveh tednih dosegel 10 milijonov igralcev in 20 milijonov igralcev več kot mesecu dni. Fortnite je do svojih 50 milijonov igralcev prišel “šele” po petih mesecih od izida igra, a so od izida do danes presegli že več kot 200 milijonov igralcev.

Respawn Entertainment je objavil kratek videoposnetek, kjer predstavljajo podrobne in zanimive številke o popularni Battle Royale igri. Igralci so v mesecu dni uporabili 158 milijonov t. i. finisherjev, 1.23 milijard ultimatov, 170 milijonov oživljanj in še več! Predstavili pa so tudi nekaj smešnih videoposnetkov, ki pritegnejo igralce.

Vseeno se zdi, da so pri Respawnu še svetlobna leta za Fortnitom in se bodo morali še trdo potruditi, da dosežejo nivo animiranega Battle Royala. Predvsem je potrebna odprava hroščev, dodajanje novega kontenta in optimizacija karakterjev. A počasi, tudi Fortnite ni zablestel po mesecu dni od izida igre.

Da boste še bolj na tekočem z novicami in ostalimi zanimivostmi igre Apex Legends, se nam pridružite na Apex Legends Slovenija Discordu ter Facebook skupini.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!