Epic Games z dodajanjem promocijskga skina razburil igralce

Sezona 8 je sedaj že v dobrem teku in z njo so v igro prišli tudi novi skini. Pretekli vikend pa je Epic ponovno razburil kopico igralcev, ki takšne poteze razvijalca igre Fortnite niso pričakovali.

V igro oz. natančneje v trgovino so namreč dodali eksluziven skin imenovan Reflex, katerega cena je 1200 V-bucksov. Zagotovo se sprašujete pa saj to ni nič takšnega, če so dodali nov skin v vrednosti 1200 V-bucksov a glavni razlog, da so nekateri igralci jezni je ta, da skin pravzaprav ni nov in da je v igri že nekaj mesecev.

Reflex je namreč promocijski skin, ki so ga lahko prejeli le tisti igralci, ki so v obdobju od 29. novembra dalje kupili grafične kartice NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti, 1070, 1060, 1050 Ti, ali 1050. Ob nakupu teh ne poceni grafičnih kartic so torej vsi igralci prejeli še 2000 V-Bucksov ter promocijski Reflex skin, ki so ga tako lahko imeli samo oni.

File:ReflexOutfitFeatured.png

Nekateri streamerji, kot je naprimer Dakotaz naj bi pred kratkim prav v namene nagradnih iger kupil kar 7 grafičnih kartic, ki so imele vključen tudi omenjeni skin ter 2000 V-Bucksov. Igralci so torej kupili ta promocijski skin, zanj odšteli nekaj sto evrov, sedaj pa ga je Epic v igro dodal za nekaj manj kot 15€.

Nvidia naj bi mela to ekskluzivno ponudbo na voljo vse od novembra pa do 22. maja letos in so celo na Twitterju zapisali, da gre za ekskluziven skin, ki ga je moč dobiti le na prej omenjeni način.

Epic je pred dnevi sicer najavil nov Ninja event, kjer promovira Samsung Galaxy telefon ob katerem igralci prav tako dobijo poseben skin, ki naj bi bil na voljo samo kupcem telefonov, a kdo ve kdaj se bo ta skin pojavil za 10€ v Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime