Na Steamu se je pojavila kontroverzna posiljevalska igra

Ja, tudi to obstaja. Gre za posiljevalsko igro imenovano Rape Day, ki je na Steamu požela ogromno sovražnih komentarjev češ da gre za kršenje pravil in da so prizori v igri zelo neokusni.

Igra je na Steamu sicer dosegljiva le za prijavljene uporabnike, ki morajo ob obisku igre potrditi svojo starost, saj je igra pričakovano označena za starejšo populacijo. Neznani razvijalec naj bi za razvoj te pol-urne igre porabil dve leti in je nastalo situacijo tudi obrazložil.

Po njegovem mnenju naj igra ne bi vsebovala nič spornega, saj je igra primerno označena, odstranil pa je tudi del v igri, v katerem ubijajo dojenčke, ki je po njegovem mnenju edini del, ki bi lahko bil kontroverzen.

Pod komentarji igre in forumu se je sprožil val kritik, ki linčajo razvijalca, da je ta poseben, nagravžen in da bi igra morala biti takoj odstranjena. Steam do sedaj še ni reagiral a bi lahko prav zaradi posiljevanja žensk igro tudi umaknil. Razvijalec igre je še omenil, da je v današnjih dnevih umor sprejelo že večino ljudi in da se pojavi v vsaki grozljivi igri, medtem ko se mora posiljevanje uveljaviti čimprej.

No najbrž razvijalec igre ni čisto pri pameti in bi potreboval zdravljenje, saj je z omenjeno igro presegel vse meje zdrave pameti.

Rezultat iskanja slik za rape day steam

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime