Razkrite prve slike animiranega filma Sonic the Hedgehog

Ob koncu letošnjega leta (8.11.2019) bo izšel animirani film ustvarjen po priljubljeni Sega igri Sonic the Hedgehog. Gre za igro, ki je nastala v začetku devetdesetih let in je predstavila modrega ježa z imenom Sonic, ki ima supersonično hitrost.

Skozi leta smo lahko spremljali vrsto različnih iger in risank, ki so bile ustvarjene po temu karakterju. Prva večja 3D Sonic igra je izšla leta 1998, leto pred tem pa je izšla še Sonic R, ki je bila neke vrste dirkaška igra.

Ker Sonica pozna cel svet so se seveda odločili posneti še film, ki ga do sedaj presenetljivo še nihče ni poustvaril. Na kratko, film govori o supersoničnem ježu Sonicu (glas bo posodil Ben Schwartz), ki mora premagati Dr. Robotnika(igral ga bo Jim Carrey), kot je bilo to potrebno tudi v igrah. Dogajanje se bo preselilo v San Francisco, kamor pride tudi šerif Tom Wachowski (James Marsden), ki tako pomaga Sonicu.

V začetku decembra lanskega leta smo dobili prvo reklamno obliko Sonica, ki prikazuje le animacijo priljubljenega ježa, sedaj pa so objavljene tudi že nekatere slike, ki prikazujejo obraz Sonica.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime