Conan Unconquered dobil prvi igralni napovednik

Igra Conan Unconquered je bila najavljena decembra lani, ko jo je naznanilo podjetje Funcom. Gre za igro podobno Age of Empires, Stronghold Crusader in ostalim RTS (ang. Real-time-strategy) igram, vendar bo imela tudi nekaj posebnosti.

Šlo bo za survival igro, kjer bomo gradili imperij katerega bo napadala horda bojevnikov. Ob vsakem obranjenem napadu se bo stopnja zviševala mi pa bomo svoj imperij nadgrajevali. Ob nabiranju surovin, raziskovanju novih tehnologij, grajenju mesta in upravljanju ekonomije bomo morali paziti tudi na bolezni in peščene nevihte, ki nam bodo bitke otežile.

Na voljo bo tudi co-op način v katerem bomo lahko igrali tudi s soigralci, kjer bo težavnost še večja. S soigralcem si bosta lahko razdelila delo, saj bo eden izmed igralcev lahko ščitil mesto, drugi pa bo iskal surovine in lovil. Igra bo na voljo ob koncu leta 2019, najdete pa jo že na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!