Fortnite dočakal posodobitev 8.0.1

Mineva slab teden od sezone 8, ki je v igro pripeljala pirate. Pred 8. sezono so pri Epicu sicer s svojimi Tweeti dražili z besednimi zvezami “X marks the spot” oz. X označuje mesto, ki pa je danes dobil tudi večji pomen.

V igro je namreč prišel zemljevid zaklada, ki ga igralci najdejo ob igranjui. Zemljevid je legendary predmet, ki zasede 1 mesto v “nahrbtniku” in pokaže pot do skritega zaklada. Ko se mu približujemo vidimo tudi svetlobo, ki sije iz zaklada in nam pomaga pri lažjemu iskanju. Ko pridemo označeno mesto najprej opazimo znak X, iz katerega moramo nato s “krampom” izkopati zaklad. V njem se skrivajo legendary predmeti kot tudi chug jug in metki. Vsak igralec lahko nosi le en zemljevid, ki ga lahko najde tudi na tleh ali pa v drugih loot škatlah.

Poleg skritih zakladov je v igro ponovno prišlo nekaj balansov orožij, zvočne izboljšave, novi dogodki in nekaj odprav različnih napak. Zmanjšana je bila tudi verjetnost pojavljanja Infantry puške in Clinger bombe tako na tleh kot tudi v škatlah.

LIMITED TIME MODE: SLIDE DUOS

Povzetek
Vsi igralci imajo obute ledene kocke in imajo neomejeno število uporabe Grapplerjev , kar je potrebno za zabavo!

Podrobnosti moda

  • Trenje je močno zmanjšano
  • Hitrost teka občutno povečana
  • Ob padcu z višine ni poškodb
  • Neomejeno število Grapplerjev dodanih vsem igralcem

Vse podrobnosti posodobitve tako v Battle Royale kot tudi v Creative in Save The World načinu si lahko preberete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime