Trine 4: The Nightmare Prince z novim napovednikom

Trine 4: The Nightmare Prince je dobil prvi napovednik, ki nam prikaže delček same igre in napove prihod tega pravljično obarvanega naslova v jeseni 2019.

Celotno zadevo izdelujejo razvijalci Frozenbyte in Modus Games, razvijajo pa sodelovalno, platformer igro, s pridihom akcije in ugankarstva.

V napovedniku lahko opazimo kratek igralni posnetek viteza Ponitus, tatu Zoya ali čarovnika Amaduesa, ki se skušajo prebiti skozi razne stvari v tem prelepem svetu. Poleg krasne grafične podobe, so razvijalci poslušali svoje zveste oboževalce in ponovno prešli iz 3D sveta v 2.5D svet, ki je oboževalcem veliko bolj všeč.

Če si želite preigranja Trine 4: The Nightmare Prince, boste to lahko začeli že pri 30 evrih, če pa si želite več, so razvijalci pripravili tudi posebno izdajo, ki stane 50 evrov.

Igra bo izšla za PC, XB1, PS4 in NS.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!