Bomo Halo končno spet ugledali na PCju?

Microsoft je bitko s Sonyjem v trenutni generaciji konzol gladko izgubil. PlayStation 4 poseduje preprosto preveč visoko kakovostnih, ekskluzivnih naslovov, ki se jim Xbox One, kljub močnejši strojni opremi, nikakor ni mogel približati.

Vseeno pa Microsoft drži v svoji zbirki iger eno serijo, po kateri se PC-jaši že dolgo slinimo.

Gre seveda za Halo in ta je med svojim obstojem nabral že ogromno delov, med njimi pa se nahaja tudi predelava prvih dveh delov sodobno grafično preobleko, to pa je vse skupaj zapakirano v paket Halo: The Master Chief Collection.

In ravno ta skupek iger naj bi zelo kmalu prispel tudi na PC. Najprej je to govorico sprožil Brad Sams, ki je v preteklosti že pravilno napovedal nekatere pripetljaje glede Microsofta. Bil je tudi prvi, ki je napovedal izid Xbox One konzole brez optičnega pogona, ta se bo imenovala Xbox One S All-Digital Edition, izid pa naj bi se zgodil enkrat v maju.

Sedaj pa je Microsoft tudi sam napovedal, da bomo drug teden v njihovi oddaji Inside Xbox prejeli “razburljive novice” glede Halo: The Master Chief Collection. Pričakuje se, da bodo tako napovedali predelavo za PC, saj konec koncev, kaj drugega bi lahko sploh bilo.

Inside Xbox se bo odvil 12. marca, zadevo pa si lahko ogledate v živo na Twitchu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Saj bo Xbox na koncu ostal brez lastnih ekskluziv razen skupnih konzolnih kot je Red Dead Redemption heh. Drugače pa pohvalna odločitev. Naj dajo še Gears of War 2 in 3 na pc in so zmagali.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime