GTA V dobil Spider-Man modifikacijo

Vsi oboževalci Človek-Pajka ste bili za svojo igričarsko potešitev primorani v nakup ali izposojo konzole PlayStation 4, saj je samo tam izšla uradna in odlična igra Spider-Man.

K sreči pa se PC-jaši vedno lahko zanesemo na moddersko skupnost in eden od njihovih članov, JulioNIB, je razvil zanimivo modifikacijo za igro Grand Theft Auto V.

Tako lahko končno oblečemo modro-rdeče pajkice in prečkamo ogromno mesto s pomočjo izstreljevanja lepljive mreže in dejansko izgleda tale Spider-Man modifikacija precej obetavno.

Projekt je zaenkrat v zgodnji fazi razvoja in zaenkrat omogoča prečkanje mesta preko mreže, plezanje po zgradbah in posebne animacije pri pretepu. JulioNIB namerava dodati še posebne moči kot je “spider sense”, spremeniti uporabniški vmesnik ter dodati veliko več animacij, vse to pa bo svoj navdih črpalo ravno iz prej omenjene igre za PlayStation 4.

Slaba stran vsega tega je, da je modifikacija plačljiva. Trenutna WIP verzija je dostopna samo tistim Patreon podpornikom, ki bodo za projekt voljni izkašljati 10$ na mesec.

Če vam je zadeva kljub temu zanimiva, se lahko odpravite na Patreon stran in si tam pridobite povezavo za prenos, spodaj pa si lahko pogledate zadevo v akciji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime