Ninja se je pojavil na nogometni tekmi Lige Prvakov

Včeraj smo lahko spremljali povratno tekmo osmine finala Lige Prvakov med ekipama Paris Saint-Germain in Manchester United, kjer je Manchester United slavil po sporni odločitvi slovenskega sodnika Damirja Skomine. Ta je v 93. minuti po VAR posnetku odpiskal enajstmetrovko, ki je razburila tudi najbolj znanega nogometnega igričarja Neymarja.

Ta je burno spremljal konec tekme in je po sami tekmi zapisal tudi sporočilo namenjeno slovenskim sodnikom. Pa pustimo zdaj nogomet in se posvetimo bolj igričarskim zadevam. V prvem polčasu je režiser prenosa seveda nekajkrat pokazal tudi poškodovanega Neymarja, ki pa je bil v družbi največjega streamerja Tylerja “Ninje” Blevinsa, ki se mu je pridružil v Parizu.

https://twitter.com/PSG_English/status/1103397025910087680

Neymar je znan po tem, da v prostem času večino časa preživi za računalnikom, kjer s prijatelji odigra igre kot so CS:GO, Fortnite, Apex in PUBG. Neymar se je družil že z brazilsko ekipo MIBR v igri CS:GO, ob letošnjem novem letu pa se je prikazal tudi na novoletnem Ninja streamu, kjer sta skupaj odigrala Fortnite.

Ker se je Neymar nekajkrat pojavil že na drugih streamih in je med drugim igro Call of Duty streamal tudi sam, gre za namigovanja, da bosta v prihodnjih dneh z Ninjo organizirala duo stream.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime