Nintendo najavil VR očala za Switch

Dolgo časa so krožile govorice, da se bo Nintendo podal v VR vode in sedaj je to japonsko podjetje te čenče spremenilo v resnico.

Da, Nintendo Switch bo dobil VR podporo a to ne na način, ki so ga vsi pričakovali.

Zadeva bo namreč na voljo preko kartonastega dodatka, ki smo ga v preteklosti že lahko izkusili pod imenom Nintendo Labo.

VR Kit bo namreč isti kartonasti vmesnik, v katerem se bodo nahajala očala in tako bomo lahko kmalu svoje najljubše igre pogledali od “bolj blizu”. Kako se bo zadeva obnesla ob daljši uporabi, kjer bomo nemara fizično bolj aktivni in se potili na karton, bo pokazala prihodnost.

VR tudi ne bo ravno poceni. Za 79,99€ v paketu dobimo očala ter razne dodatke kot so slon, Blaster, ptica, kamera, za povrhu pa še ščitnik in držalo za ekran.

Za malce nižjo ceno 39,99€ si bo moč omisliti samo osnovne sestavine kot so očala, Blaster ter ščitnik in držalo za ekran.

Osebno VR naprave niti nisem pričakoval, saj Switch pod svojim pokrovom preprosto ne drži dovolj mišic, da bi bil sposoben zadevo sploh poganjati. A če nas zna kdo presenetiti, je to prav Nintendo.

V mislih tudi držite to, da ne boste sedaj kar naenkrat igrali Zeldo ali pa Mariota v VR, saj gre samo za Labo igre.

VR Kit se bo začel prodajati 12. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime