TSM odpustil Fortnite igralca, ker je osvajal mladoletno livestreamerko

Priljubljena ekipa Team Solo Mid, ki je najbolj znana po svoji League of Legends karieri, je odpustila njihovega profesionalnega Fortnite igralca Cowboya, ker je ta pisal mladoletnim livestreamerkam na platformi Twitch.

Popularna streamerka z imenom Faith je sicer 21-letnica, ki se ukvarja s prenosm v živo na Twitchu a ni bila “žrtev” osvajanja Fortnite igralca. Faith je med svojim livestreamom pokazala le privatno sporočilo, ki ga je dobila neimenovana 16-letnica, ki pa je želela ostati anonimna.

Cowboy naj bi bil star “kar” 35 let in je imel tudi uradno pogodbo z ekipo TSM. Bil naj bi tudi poročen, a je ob zapisu na svojem Twitch kanalu to kasneje zanikal. Po njegovem, naj bi šlo le za lažne govorice, ki so si jih ljudje izmislili. Po omenjenem incidentu je izbrisal tako Discord kot tudi svoj Twitter račun, TSM pa je na svojem računu tudi objavil, da je bila pogodba z igralcem prekinjena.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!