V Mortal Kombat 11 prihajajo Erron Black, Cassie Cage in Jacqui Briggs

V najnovejšem napovedniku igre Mortal Kombat 11 lahko opazimo nove karakterje, ki se bodo pojavili v igri Mortal Kombat 11, ki izide 23. aprila in jo je že možno prednaročiti.

Napovednik je dolg kar 3 minute v katerem je glavna tematika Kronika, ki želi zapreti rift, ki ga je ustvaril Raiden, da bi združil svetove in resetiral časovnico. Ta prikaže nove karakterje kot so Cassie Cage, Erron Black in Jacqui Briggs.

Cassie Cage je sicer hčerka Johnnya in Sonye Blade, medtem ko je Jacqui Briggs hčerka Jaxa, Erron Black pa Outworldov strelec.

NetherRealm Studios sicer od 15. do 17. marca napoveduje online stresni test, ki bo sicer zaprte različice in bo omogočen le ameriškim igralcem na konzolah Xbox One in Playstation 4. Še eno beta testiranje bo na voljo od 28. do 31. marca, ki pa bo odprto vsem, ki so igro prednaročili na prej omenjenih konzolah.

Prednaročilo bo igralcem prineslo tudi karakterja Shao Kahna, ki bo na voljo le njim. Igra bo sicer izšla 23. marca in bo poleg PS4 in Xboxa na voljo tudi na PC-ju in Switchu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime