Hrvaška igra SCUM razširila mapo s 24 novimi otoki

SCUM je ob izidu dodobra razburkal igričarske vode, saj se je prodajal kot za med, navdušujoče pa je bilo tudi dejstvo, da so za igro stali naši južni sosedje, natančneje razvijalec Gamepires.

Čeprav je zanimanje za SCUM kmalu potem splahnelo, saj je špil v še precej zgodnji fazi razvoja in preprosto ni vseboval dovolj vsebine, da bi igralci dlje časa ostali pri njem, se razvoj nadaljuje.

Izdali so novo posodobitev 0.1.27.12125, ta pa v svet doda 24 novih otokov ter podzemni rudnik.

Žal ni pretiranega vzroka za vriske sreče, saj se morda to sliši veliko, a so žal otoki povsem brez vsebine in pusti, enako pa se je zgodilo tudi z rudnikom. Razvijalec pravi, da se bodo na teh lokacijah začele pojavljati zanimivosti in sprememb bomo deležni “kmalu”.

Poleg tega pa so onemogočili shranjevanje predmetov v razne zabojnike po svetu. To je samo začasna rešitev, zaenkrat pa lahko nabrano opremo še vedno hranite v svojih osebnih skrinjah ali pa v vozilih.

Sprememb je bil deležen tudi sistem vlamljanja, saj bo po novem to precej težje, orodja za lomljenje ključavnic pa se bodo hitreje obrabila in počila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime