Respawn spustil ban kladivo in iz Apex Legends odstranil 355.000 goljufivcev

Apex Legends je v letu 2019 prinesel svež veter v že nekoliko ustaljeni žanr Battle royale streljačin in zaradi tega v svoje vrste zvabil lepo število igralcev.

In kjer se nahaja bogata igričarska publika, se slej ali prej pojavijo tudi tisti, ki se za svojo prevlado na virtualnih bojiščih radi poslužijo takšnih in drugačnih goljufij.

Zato so v igro vpeljali zaščito Easy-Anti-Cheat, njena glavna naloga pa je ujeti vse goljufivce. In glede na njihovo zadnjo Reddit temo, je zadeva močno učinkovita.

Zaščita je do sedaj v svoje kremplje ujela že 355.000 nepoštenih igralcev, vsi ti pa so tudi po hitrem postopku izgubili svoj račun.

Respawn tudi dela na orodju, ki bo igralcem omogočal prijavo sumljivih osebkov, to pa se bo neposredno povezalo z Easy-Anti-Cheat sistemom.

Prav tako so napovedali, da se zavedajo “spammanja” igralcev med izborom karakterja ter njihovega odklopa takoj po začetku igre. Na rešitvi delajo, a želijo podrobnosti zaenkrat obdržati zase, saj virtualnim barabam ne želijo dati časa, da se njihovim ukrepom prehitro prilagodijo.

Dela pa se tudi na optimizaciji za vse AMD uporabnike, saj nekateri med njimi še vedno beležijo pogoste zrušitve. Nekatere od teh bodo odpravljene, vendar razvijalec pravi, da jih na temu področju čaka še veliko dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime