13-letna gluhonema streamerka je zavzela Twitch

Na Twitchu je v zadnjih dneh veliko govora o 13 letni Twitch streamerki z imenom ewokttv. 13-letnica je postala prava senzacija na Twitchu, ko jo je v zadnjih dneh gostilo kar nekaj popularnih streamerjev. Gre za gluhonemo Fortnite igralko, ki iz dneva v dan nabira tisoče sledilcev in navdušuje vse gledalce po svetu.

Njena popularnost pa ne izvira samo iz njenega zdravstvenega stanja ampak je hudičevo dobra tudi v igri Fortnite. Sebe je poimenovala kot “Pro Deaf Girl Gamer” in navdušuje s svojim neverjetnim znanjem. Njen stream je seveda brez zvoka, saj ewokttv tudi sama ne ve, kaj bi gledalci sploh slišali.

Trenutno ima v igri Fortnite več kot 330 winov in je v svoji kratkotrajni Twitch karieri zbrala že več kot 26.500 sledilcev in preko 2.000 naročnikov. Največ zaslug imajo seveda drugi popularni streamerji, ki so mladenki pri tem pomagali. Eden izmed prvih, ki je omenjeno streamerko tudi opazil je popularni Timothy ‘TimTheTatman’ Betar, ki se lahko pohvali z več kot 42.000 naročniki. Ta se je 7. marca po svojem dolgem streamu odločil gostiti enega izmed manjših streamerjev ter mu želel polepšati dan. Naletel je na 13-letnico, ki je požela ogromno pohval in je v trenutku postala glavna tema Twitcha.

Javno je izrazila tudi željo, da se želi pridružiti mlajši različici ekipe TSM – TSM Jr. Na svojem streamu ji je družbo delal že TSM Jr. igralec Owen ‘wintrrz’ Wolfram, s katerim sta uspešno premagovala druge igralce.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime