Apple napovedal svoj nov dogodek

Dočakali smo prvi Applov dogodek v letu 2019, ki je napovedan 25. marca. Odločili so se zanimiv slogan in sicer “It’s show time”, ki nekako spominja na filme. Prva ugibanja se torej nagibajo k filmom, a to naj ne bi bila edina stvar, ki bo predstavljena čez dobrih 14 dni.

25. marec bo torej dan, ko bo Apple prvič letos predstavil nekaj novega. Dogodek bo izpeljan v Applovem Steve Jobs teatru in ga bo ob enem mogoče spremljati tudi preko interneta. Dogodek bomo lahko spremljali z uporabo brkalnika Safari na Applovih iPad, iPhone, iPod touch ali Mac napravah. Poleg omenjenih bo seveda prenos možno spremljati tudi preko “bolj znanih” brskalnikov Google Chrome, Firefox in ostalih.

Lanskoletni dogodek je po vrsto letih organiziranih dogodkov s strani Appla kar malce šokiral, saj ni bil predvajan širši množici. Razlog gre predvsem pripisovati lokaciji, saj je bil dogodek izpeljan na šolskem kampusu. Vseeno so Applova predvajanja sedaj nazaj in čas je, da izvemo nekaj novega.

Slogan dogodka je “It’s showtime” kar lahko nekako povežemo s filmi ali čem podobnim. Večina medijev ugiba, da bo Apple naznanil novo pretočno TV platformo kot sta to npr. Netflix in Amazon Prime Video. Apple je sicer pred kratkim začel sodelovati z znaimi ustvarjalci kot so M. Night Shyamalan, Steven Spielberg, Reese Witherspoon, in Oprah. Vsi so znani s televizijskih zaslonov, zato ne bi bilo nič čudnega, če bi Apple res predstavil svojo TV storitev. Kot zanimivost lahko omenim, da je Apple leta 2006 na takratnem dogodku uporabil isti slogan (“It’s show time”), kjer je predstavil Apple TV.

Poleg nove platforme za filme se omenja tudi nova aplikacija, ki naj bi v Apple pripeljala revije z novicami. Uporabniki Apple naprav, bi lahko bili tako na tekočem z dogajanjem po svetu, kar bi seveda pritegnilo vrsto sponzorjev.

Apple's new video service will surely be embedded within its existing TV app

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime