Niantic: Prve informacije o igri Harry Potter: Wizards Unite so tukaj

Pri Niantic, priznanem podjetju, ki je naredilo igro Pokemon GO, so nam tokrat postregli z novimi informacijami o prihajajoči AR igri Harry Potter: Wizards Unite.

Igralci bomo lahko raziskovali magični svet, kjer se je potepal tudi Harry Potter v realnem času z drugimi igralci. V sami igri bomo lahko našli poznane karakterje iz filmov in knjig ter uživali kot čarodeji. Kot pri Pokemon GO bomo v Harry Potter: Wizards Unite morali hoditi okrog in iskati točke zanimivosti. Poleg tega bodo te točke različne glede na področje v kateremu se nahajamo. T.i. “foundables” bomo morali zaščititi s čarovnijami pred zlobneži in s tem bomo pridobili različne nagrade.

Poleg bojevanja bodo igralci imeli posebno energijo, katera se bo obrabila in nazaj jo bodo pridobili z obiskovanjem gostiln, hrano, pijačo in z kreiranjem napojev.

Na sami mapi bomo lahko našli tudi utrdbe, kjer bodo lahko igralci testirali svoje spretnosti v naprednem AR načinu.

Zgleda, da se nam obeta še ena zelo zanimiva mobilna AR igra, ki bo zagotovo navdušila marsikaterega oboževalca Harry Potter franšize. Žal datuma izida ne vemo, govorice pravijo, da naj bi zadeva izšla v letošnjem letu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime