Niantic: Prve informacije o igri Harry Potter: Wizards Unite so tukaj

Pri Niantic, priznanem podjetju, ki je naredilo igro Pokemon GO, so nam tokrat postregli z novimi informacijami o prihajajoči AR igri Harry Potter: Wizards Unite.

Igralci bomo lahko raziskovali magični svet, kjer se je potepal tudi Harry Potter v realnem času z drugimi igralci. V sami igri bomo lahko našli poznane karakterje iz filmov in knjig ter uživali kot čarodeji. Kot pri Pokemon GO bomo v Harry Potter: Wizards Unite morali hoditi okrog in iskati točke zanimivosti. Poleg tega bodo te točke različne glede na področje v kateremu se nahajamo. T.i. “foundables” bomo morali zaščititi s čarovnijami pred zlobneži in s tem bomo pridobili različne nagrade.

Poleg bojevanja bodo igralci imeli posebno energijo, katera se bo obrabila in nazaj jo bodo pridobili z obiskovanjem gostiln, hrano, pijačo in z kreiranjem napojev.

Na sami mapi bomo lahko našli tudi utrdbe, kjer bodo lahko igralci testirali svoje spretnosti v naprednem AR načinu.

Zgleda, da se nam obeta še ena zelo zanimiva mobilna AR igra, ki bo zagotovo navdušila marsikaterega oboževalca Harry Potter franšize. Žal datuma izida ne vemo, govorice pravijo, da naj bi zadeva izšla v letošnjem letu.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!