33-letnika aretirali, ker je ta mislil, da mu je Google izbrisal Youtube račun

Youtuber Kyle Long iz zvezne države Maine je bil aretiran, ker je prepotoval skoraj celotno Ameriko, da bi se soočil z Googlom, ker naj bi mu ta zaprl Youtube račun. No, izkazalo se je za povsem drugačno plat zgodbe, saj naj bi mu račun izbrisala kar njegova žena.

Kyle je prepotoval vse do Kalifornije, da bi se pozanimal kaj za vraga se je zgodilo z njegovim Youtube računom. Policisti so ga ustavili le nekaj metrov stran od dejanskega Googleplexa, kjer ima Google enega glavnih sedežev podjetja. Pred samo aretacijo so namreč prejeli prijavo, ker naj bi Kyle Long na svoj Facebook profil zapisal, da bo ob neuspelem pogovoru z Googlom z njimi obračunal tudi fizično.

33-letnik se je ob svoji dolgi poti do Kalifornije moral ustaviti tudi na benciskih črpalkah, kjer so očividci povedali, da je neznani moški popolnoma razbil njihove toaletne prostore, a se za klic policije niso odločili. Ob aretaciji so v Longovem avtomobilu našli tudi tri baseball palice, ki naj bi jih Long uporabil v primeru spodrsljaja.

Youtuber Kyle Long

No zgodba je le dobila smešen epilog, saj naj krivec sploh ne bi bil Google vendar pa žena 33-letnika, ki je bila zgrožena nad njegovimi videoposnetki in se jih je hotela čimprej znebiti. Policisti so primer obravnavali precej resno, saj se je v lanskem letu zgodila prava tragedija, ko je 39-letna ženska na sedežu Youtuba streljala na tamkajšnje zaposlene.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime