Ali Borderlands 3 prihaja 28. marca?

Razvijalci franšize Borderlands so včeraj na svojem Twitter računu objavili zanimivo sliko, ki bi lahko oznanjala izid igre Borderlands 3. Gearbox je sicer zadnjo različico igre Borderlands – Borderlands 2 izdal že pred sedmini letiti in sicer v letu 2012. V letu 2017 so razvijalci na GDC konferenci že potrdili izid igre na igralnem pogonu Unreal Engine 4.

Ob enem so delili tudi zanimivost, da na igri Borderlands 3 dela kar 90% podjetja Gearbox, kjer zaposlenih 350 ljudi. Da bo šlo za res zanimivo nadaljevanje priča tudi podatek iz januarja 2018, ko je Elon Musk, Teslin CEO naznanil njihov nov Flamethrower, ki je pritegnil tudi zanimanje razvijalca Gearboxa. Ta mu je na njegov tweet odgovoril, da ima v igro Borderlands 3 namen dodati omenjeni Flamethrower, Musk pa se je s tem strinjal.

Zakaj pa bi bil lahko prav 28. marec dan, ko bi lahko dobili tudi sam izid igre ? No na svojem Twitterju so pri Gearboxu objavili sliko, ki prikazuje tablo z napisom – Marec 28. Boston – Exit 3. Na ta dan bo namreč potekal prvi dan konvencije PAX East, na kateri se ob različnih dogodkih, ob enem predstavijo tudi novi naslovi iger. Ker se nad glavno tablo pojavi tudi “Exit 3” bi to skoraj zagotovo lahko povezali z igro Borderlands 3.

https://twitter.com/GearboxOfficial/status/1105543983516639232

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime