Google bi lahko postal številka 1 tudi v igrah

Google misli resno, vsaj tako mislijo sami, saj so objavili kratek dražilnik, ki je namenjen predstavitvi na konferenci Game Developer, kjer bo predstavljen nov Googlov projekt.

19. marca bo namreč potekala konferenca razvijalcev iger, katerim se pridružuje tudi Google. Kot kaže bodo predstavili cel kup novih iger, ki bi po njihovem mnenju lahko spremenile prihodnost gaminga. V kratkem dražilniku lahko opazimo različne izseke iz novih iger različnih žanrov. Gre za športne, akcijske, pustolovske, dirkaške in druge žanre, ki bi jih lahko Google predstavil že čez slab teden.

Pred kratkim se je Googlu pridružila tudi nekdanja EA in Assasin’s Creed ustvarjalka Jade Raymond, ki bo v Googlu opravljala delo podpredsednice. Jade stoji za zasnovanjem Assassin’s Creed zgodbe in bo po vsej verjetnosti Googlu pomagala z novimi zgodbami.

Obstajajo tudi druge špekulacije, da bo Google naredil svojo platformo, kjer bo prostor za vse prej omenjene žanre iger, ki bi jim Google nudil dom, drugi pa omenjajo novo streaming platformo. Vse to pa so le ugibanja, saj bomo več izvedeli šele 19. marca na konferenci Game Developer, ki bo potekala v San Franciscu ob 18.00 uri po našem času.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime