MrBeast gostil resničnostni Battle Royale vreden 200.000$!

Eden najpopularnejših Youtuberjev MrBeast je pred dnevi gostil resničnostni Battle Royale v vrednosti 200.000 ameriških dolarjev. V bitki za preživetje je sodelovalo kar 39 znanih Youtuberjev, ki so bili razdeljeni v 13 ekip. Odvila sta se dva turnirja v katerem so zmagovalci odnesli po 100.000 $.

MrBeast je na svoj največji dogodek do sedaj povabil kar 39 Youtuberjev, ki so se razdelili v ekipe, sestavljene iz treh članov. Vsi tekmovalci so bitko pričeli brez orožij, kot je to navada za Battle Royale preizkušnjo. Organizatorji so v res ogromno “mapo” skrili kar 250 orožij, ki so si jih igralci morali izboriti na različne načine.

Vsak igralec je imel na svoji čeladi Go Pro kamero, s katero je snemal celoten potek tekmovanja. Poleg kamere so imeli igralci na čelado privezane tudi tri balone, ki so prikazovali življenske točke vsakega igralca. Igra je bila za igralca končana, ko je ta izgubil vse 3 balone, ki so jih nasprotni tekmovalci lahko streljali z Airsoft puškami.

Takole je izgledala resničnostna “mapa”.

V obeh igrah je presenetljivo zmagala zelena ekipa. V prvi tekmi so za zeleno ekipo tekmovali Anythony Padilla, ‘Odd1sout’ in Jaiden Animation. Medtem ko so v drugi igri slavili Prestonplayz, Unspeakable in Typical Gamer. Obe ekipi sta domov odnesli 100.000$, ki jih je podaril MrBeast.

Ideja sicer ni nova, saj je podoben dogodek v novembru leta 2018 gostil Youtuber Dude Perfect, ki je takrat organiziral precej manjši podoben dogodek, ki ga je povezal s takrat popularnim, PUBG-jem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime