Podjetje za spolne igračke razvilo prstan za penis, z vgrajeno Go Pro kamero

Ob vsaki originalni izvedbi IT industrije, se slej ali prej pojavi vprašanje, kako bi zadevo lahko uporabili tudi v seksualne namene.

Primer tega so VR naprave, kjer bi človek na prvi pogled pomislil, da se zadeve prodajajo zaradi iger a veliko večji delež uporabnikov VR uporablja zaradi gledanja pornografskih posnetkov. Mislite, da je naključje, da VR podjetja delajo predvsem na brezžičnem delovanju?

Eno brihtno idejo je dobilo tudi britansko podjetje Julz, katero se ukvarja predvsem z inovacijami na področju seksualnih igračk.

Njihov nov izum se imenuje “The CockCam” in že iz imena lahko razberemo za kaj se gre a spustimo se vseeno v detajle.

Gre za silikonski prstan, ki si ga nato uporabnik nadene na penis, to pa naj bi pomagalo pri njegovem nastopu v spalnici.

Tale prstan pa vsebuje zanimiv dodatek, saj so nanj namestili mikro HD kamero, ta pa vsebuje 6 infra rdečih lučk za snemanje v temi.

Tako je končni produkt podoben GoPro kameri, samo da tu lahko snemamo malce bolj intimne zadeve, v doslej nemogočih zornih kotih.

Vse svoje posnetke lahko nato pošljemo na svoj mobilni telefon in sama aplikacija, ki je potrebna za delovanje, ne shranjuje nobenih posnetih zadev in naj bi bila tako precej zavarovana.

The Cock Ring se s telefonom poveže preko Wi-fi povezave, vsebuje pa tudi baterijo (katera seveda omogoča ponovno polnjenje), ta pa lahko zdrži 90 minut neprekinjenega snemanja.

Če vam je “The CockCam” vzbudil zanimanje, ga lahko naročite na sledeči strani za pičlih 160$.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime