Ubisoft pričel pomladno razprodajo iger!

Tudi pri podjetju Ubisoft so se odločili za razprodajo svojih iger, kot je to naredil Origin pri katerem lahko še vedno dobite zelo poceni igre. Vsi nekako sledijo trendu Steama, ki redno v vseh letnih časih naznanja razprodaje za svoje igre.

Ubisoft je svojo razprodajo poimenoval “Spring Sale”, in gre za razprodajo kar 500 izdelkov, ki jih lahko dobimo tudi do 90% ceneje. Tukaj ne gre samo za igre, ampak so v razprodajo vključeni tudi spominki, oblačila in še več.

V razprodaji lahko dobite tudi najnovejše naslove Ubisofta kot so Far Cry: New Dawn, ki je znižan za kar 50% (iz 44,99€ na 22,49€). Na voljo je tudi večigralska igra Rainbow Six Siege, ki je iz slabih 20€ prav tako znižana na 10,99€. Poleg iger pa so znižanja veljavna tudi na DLC pakete, ki vam omogočajo določene razširitve.

Z znižanimi cenami bodo konkurirali tudi prodajalcem ključev, ki igro, kot je to v navadi že od samega začetka prodajajo po znižani ceni. Razprodaja bo trajala vse do 25. marca, če pa boste kupili fizično obliko igre (nekatere igre na Ubisoftovi strani to omogočajo), vam Ubisoft ob nakupu nad 80€ tudi sam krije poštnino.

Če ste torej imeli namen kupiti katero izmed Ubisoftovih iger, je to enkratna priložnost, da si jo tudi privoščite.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime