3. teden Fortnite izzivov – Lokacija in vodič do skrivne zvezde

V 3. tednu izzivov nas čaka odkrivanje skrivnostne zvezde za uspešno opravljen teden. V 2. tednu smo morali v vulkanu najti skrivnostno zastavo, ki smo jo lahko našli s pomočjo t.i. “loading screena”, ko smo opravili vse izzive 2. tedna.

Podobno je tudi v 3. tednu, ko moramo za najdbo skrivne zvezde najprej opraviti vse tedenske izzive in s tem odkleniti novo sliko ob nalagnju v samo igro. Na sliki ob nalaganju bomo tako lahko prepoznali lokacijo mape, na katero se bomo morali odpraviti in odkriti zvezdo.

Loading screen, ki ga odklenemo ob uspešnih opravljenih tedenskih izzivih v 3. tednu

Slika spominja na nekak tempel, ki ga lahko najdemo ob vulkanu, južno od mesta Sunny Steps. Tam boste našli malo jamo oz. svetišče, kjer se bo pojavila zvezda. Nujno je, da pred tem opravite vse tedenske izzive v 3. tednu, saj se vam v nasprotnem primeru zvezda ne bo prikazala. Vsi izzivi 3. tedna so opisani spodaj!

Lokacija na mapi, kjer najdete svetišče oz. jamo.

Takole pa svetišče izgleda dejansko v igri.


Izzivi 3. tedna

  1. Kot ponavadi bomo morali ubijati nasprotnike z SMG, Pistol in Sniper Rifle orožji. Omembe vredno je to, da uboji ne rabijo biti izvedeni v eni igri ampak se število prestavi tudi v naslednje igre.
  2. Iskati bo potrebno tudi cheste in sicer v mestih Sunny Steps ali Fatal Fields.
  3. Stvar se malce zakomplicira pri tretjem challengu, ki je sestavljen iz dveh faz. V prvi fazi bomo morali narediti določeno škodo igralcem med tem ko se sami peljemo po ziplinu, v drugi fazi pa bomo morali streljati nasprotnike, ki se peljejo po ziplinu.
  4. Četrti izziv je namenjen novemu vozilu, saj se bomo morali z njim peljati v različnih igrah. Spodaj objavljamo sliko vseh možnih lokacij Baller vozil.
  5. V tem izzivu bomo morali postaviti različne pasti oz. predmete in to v isti igri. Sem bodo spadali : Spike Traps, Campfires ali Mounted Turrets
  6. V šestem izzivu bomo morali pristati na petih različnih lokacijh v različnih igrah. In sicer:
    Stage 1: Obišči Fatal Fields in Salty Springs v isti igri
    Stage 2: Obišči Haunted Hills in Tilted Towers v isti igri
    Stage 3: Obišči Frosty Flights in Loot Lake v isti igri
    Stage 4: Obišči Lucky Landing in Retail Row v isti igri
    Stage 5: Obišči Snobby Shores in Tomato Temple v isti igri
  7. Poišči skrivno povečevalno steklo – lokacija na sliki spodaj
Lokacije vozil Baller
Lokacija povečevalnega stekla

Če še ne veste, se čez slab teden prične Fortnite turnir, na katerega se lahko prijavi vsak, ki ima še enega soigralca! Več si poglejte tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime