Princ z Bel-Aira 2? Osupljiv amaterski napovednik prikaže, kako bi serija izgledala v 2019

Ena najbolj popularnih serij devetdesetih, Princ z Bel-Aira, je svojo življenjsko pot začela leta 1990 in je trajala 6 sezon.

Serija je med zvezde izstrelila igralca Will Smitha, poleg tega pa nam za vedno vtisnila v spomin naslovno pesem “Fresh Prince of Bel-Air”.

Zadeva je bila močno popularna tudi v Sloveniji, saj pomnim, kako je Kanal A odvrtel vse sezone in ob koncu serije, smo naslednji dan že štartali s prvim delom začetne sezone.

Nič čudnega potem, da publika ustvarjalce in igralce vedno znova poziva k ponovni obuditvi serije, a so v preteklosti te prošnje vedno naletele na gluha ušesa. Razlog je tragična smrt igralca James Avery, ki je igral pomembno vlogo strica Phila in brez njega zadeva preprosto ne bi bila ista.

Par dni nazaj pa se je na medmrežju pojavil osupljiv napovednik, ki bi glede na kvaliteto marsikoga znal prepričati, da gre za uradno obuditev serije.

Napovednik, preprosto imenovan Bel-Air, princa postavi v leto 2019 in zadeva je naravnost osupljiva. Za montažo je poskrbel studio Sun Squared Media in sledi podobni predlogi originala, le da gre tokrat za povsem bolj resen ton.

Komedije ni več in Will zapusti Philadelphio zaradi nošnje orožja in se tako znajde pri bogatem stricu v Bel Airu. Novi princ postane resna drama in napovednik se tako ponorčuje iz dejstva, da mora biti v 2019 vsaka serija polna resnobe in nasilja.

Kot rečeno, gre za oboževalski projekt, so pa vse glasnejše govorice, da se zna zgoditi tudi uradna obuditev.

Namreč podjetje, ki si lasti pravice do serije, želi vložiti patent za nov projekt, imenovan Fresh Princess, ki bi tokrat v glavno vlogo postavila ženski lik.

Bel-Air napovednik si lahko ogledate spodaj, vsi nostalgiki pa se lahko veselite naslednjega leta, ko bo Princ z Bel-Aira upihnil že 30 svečk.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime