Izpod rok ustvarjalcev Left 4 Dead prihaja nova zombi igra

Ne, ne prihaja Left 4 Dead 3, ki bi ga pričakovali od razvijalcev Turtle Rocks, ki stoji za naslovi Left 4 Dead in Evolve. Pri podjetju Turtle Rocks so se odločili za povsem nov naslov, ki sliši na ime Back4Blood, ki mogoče vseeno malce spominja na ime Left 4 Dead. Povezali se bodo s podjetjem Warner Bros Games in izdali povsem novo zombi igro.

So-ustanovitelj podjetja Turtle Rocks, Phil Robb je omenil, da so pričakonja velika, saj so se z leti ustvarjanja najpopularnejše zombi igre Left 4 Dead naučili ogromno. Zaenkrat je potrdil le to, da bo igra vsebovala PvP način in kampanjo, ne bo pa imela Battle Royale načina… končno!

Igro bo poleg pričakovanega razvoja na PC-ju, možno igrati tudi na konzolah Xbox in PS4, drugih konzol pa razvijalci niso omenili. Do novih informacij o igri bomo morali še malce počakati, do takrat pa si lahko preberete njihove odgovore na pogosto zastavljena vprašanja.

Rezultat iskanja slik za back 4 blood

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!