Gwent dobiva razširitev Crimson Curse

The Witcher 3: Wild Hunt je toplo zapisan v mojem spominu in med klanjem vse sorte zverinic, sem tudi oboževal zbiranje kart in tepež z nasprotnikom v mini igri Gwent.

Zadeva je postala tako popularna, da je razvijalec CD Projekt RED kasneje izdal istoimensko samostojno igro, kasneje pa še ločen naslov GWENT: Thronebreaker.

Razvoj igre Gwent: The Witcher Card Game poteka že od 2017 in čeprav je špil uradno že izšel, igralci nad njo niso preveč navdušeni. Razvijalec se je zato usedel in naslov močno predelal, sedaj pa se nam bliža že prva razširitev, katera bo nosila naslov Crimson Curse.

Glede na naslov, bi kdo morda sklepal, da bodo v igri prisotni vampirji in uštel se ne bi. Glede na napovednik nas čakajo hektolitri krvi, krvava Luna ter obredi, prepojeni z rdečo tekočino.

Nove karte bodo svojo škodo delile predvsem preko zadajanja krvavečih ran, nekateri pošastki pa bodo lahko sodelovali skupaj in tako povzročili še večjo krvavo nezgodo nasprotniku. Na uradni spletni strani si lahko ogledamo 100 novih kart, niso pa še čisto vse razkrite.

Crimson Curse prihaja 28. marca 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!