Bear Gryllsa bomo skozi različne pustoloviščine vodili in kontrolirali kar gledalci!

Netflix je naznanil že njihovo drugo interkativno pustolovščino imenovano You vs Wild, v kateri bo v glavni vlogi predstavljen Bear Grylls, slavni pustolovec, ki je navduševal s svojimi prigodami v naravi.

Tisti, ki ga še ne poznate boste imeli tokrat izvrstno priložnost, da vidite kaj vse si tale možakar tudi upa. Bear Grylls je bivši vojak posebnih enot britanske vojske, ki je posnel že več oddaj. Najbolj znani sta Man vs. Wild na Discovery Channelu in Running Wild With Bear Grylls na kanalu NBC. Grylss je ob enem tudi eden izmed najmlajših plezalcev, ki je prišel na vrh Mount Everesta, vsem pa je bolje znan kot človek, ki si upa prav vse.

Tokrat bo Bear Grylls sodeloval z Netflixom, ki bo 10. aprila pričel z zanimivo pustolovščino imenovano You vs Wild. V njej bomo lahko gledalci izbirali med možnostmi, ki nam jih bodo ponudili ustvarjalci oddaje, Bear pa bo tisto z največ glasovi tudi opravil. Sezona bo imela 8 delov, v kateri bo Bear Grylls postavljen v različne spektre narave.

Podobno interaktivno igro je sicer OldSpice na Twitchu prenašal že pred 4 leti, ko so v naravo prav tako postavili nekega človeka, ki je opravljal različne naloge glede na izvoljeno opravilo. Vseeno gre pri Bear Gryllsu pričakovati več, saj je vmešan tudi Netflix, ki bo poskrbel za dobro dogodivščino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime